hackhell maçta

Kemikkıran Madness; maç boyunca ne infa ile ne KırmızıKız ile karşı karşıya gelmedi. Yoksa ne yapacağını iyi biliyordu. :hhsigara

bayanlar erkekler kadar paracı değildir neden satalımki maçı..ayağımızın hakkıyla aldık maçı kimse art niyet aramasın..:)

2wqy8f7.jpg

ucuyorum mubarek :)

beni hem kaleye geçirirsin hemde penaltı kulandırısın oldumu şimdi..)) hadi anladık kalecilerde penaltı çeker arada ama kaldıki onca penaltıdan birini bari yedirtmesene bize , hele hele White Angelin penaltısını bana nasıl yutturursun.. senin yapacağın maçıda, kuracağın takımıda....)) kardeşş loopused 10 yıl amatör koşturdu forvet olarak sen tut kaleci yap bizi ...)) neysee olan olmuş. zaten şaibeyi yüklenmişsin o paralardan bize koklatmadfa görelim.. ))

hakem gereksiz yere kırmızı kart gösterdi ya..Maç yeniden oynansın :D

eline sağlık çok güzel olmuş..

Mevkimi tutturmuşsun :)

maçta varım ama top ayağıma bile değmemiş sanırsam :)

Feryall. Herkesin penaltısını yiyorsunda benimkini neden kurtarıp beni elaleme madara ettin? :angry

hiç alınmam bu etkinlklere 1 kere alındım onda da yarım olmuş :D beni ne kdr çok sevdiğinizi burdan anlıyorum :D sağoln bnde sizleri seviorm :D feryallim avatarında dehşet olmuş :D nyse sznle futbol maçı yapmak zevkliydi :D

erkekler, nasıl olsa bayanlarla maç yapıyoruz her halukarda yeneriz dediler. ama olmadı işte sonunda iyi olan taraf kazandı. :hhmanD

bir üstüne üstük iftira kampanyası yürütüyorlar. yok hakeme para teklif etmişiz de toplantı yapılmış da. yenildiniz işte kabul edin. :Gulumse:

eline sağlık kent.

erkekler, nasıl olsa bayanlarla maç yapıyoruz her halukarda yeneriz dediler. ama olmadı işte sonunda iyi olan taraf kazandı. :hhmanD

bir üstüne üstük iftira kampanyası yürütüyorlar. yok hakeme para teklif etmişiz de toplantı yapılmış da. yenildiniz işte kabul edin. :Gulumse:

eline sağlık kent.

ya ablacım biz herşekilde yeneriz gafil avlandılar işte :)

ilk gölü ben atmısım :p :p :p

bendede deve gıbı boy var forvete koysaydılar mac farklı olurdu emınım yanlız penaltıyı atmısım dıkkatınızı cekerım :D elıne saglık kent55

Geri