hackhell maçta

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
hackhell'liler maçta

kadrolar

BAYANLAR
ERKEKLER

K:FERYALL
D:KOPUKDADI
D:ZU_ZU
D:KIRMIZIKIZ
D:İNFATUATE
O:AYLİN ATEŞİ
O:EFTALYA
O:WHİTE ANGEL
O:SONSUZLUĞA
F:YASSİ
F:BALBÖCEĞİ
K:LOPUSED
D:KUZAY
D:HAKİKAT
D:MADDNESS
D:MONARÇİHE
O:TUNYUKUK
O:OLDENES_07
O:NEWWAVE
O:ASİ
F:LORD
F:SONERİUM

ERKEKLER TAKIM KAPTANI: MADDNESS
BAYANLAR TAKIM KAPTANI: SONSUZLUĞA

HAKEM: KENT 55

Maç Kuralları

-Sarı Kart Yok,Kırmızı Var
-Faul Yapan Direk Kırmızı Kart Görür
-Maç 5te Biter
-4-4 Gibi Bi Skorda Penaltılara Gider
-Sakatlanan Oyuncu Yerine Oyuncu Giremez :durdurun:durdurun

MAÇ BAŞLIYOR!!!!

Evet zorlu karşılaşma başladı.

Erkekler atak geliştiriyor.newwave den asi'ye muhşem bir pas asiden de lorda lord!dab birşut kaleci feryall den muhteşem bir refleks ile topu kornere attı.
korneri maddness kullandı cezasahası içinde bir karmaşa ve lord dan bi kafaaaa!! veeee goooooollllllllll
Erkekler 1-0 önde şimdi Kızlar maça başladı.

eftalya ilerliyor pasını attı sonsuzluğa orta yapmaya çalışıyor yaptı ortasını yassiya yassikafasını uzattı ancak ofsayt diyor hakem:slap:p

Maç Devam ediyoooor ...
Erkekler sık top kaybı yapmaya başladı.
kızlar şimdi atakata kopukdadı aldı topu ilerliyor pass eftalyaya eftalya topu aldı süratle ceza sahasına ilerliyor erkeklerin defansından hiçbir müdahale yok eftalya pasını yassi ya veriyor yassi topu aldı .hakikatten yassi ya sert bi faul kent55 hemen düdüğünü çalıyor ve kırmızı kart
erkekler 10 kişi takım arkadaşı madnesstakım arkadaşı hakikate moral verdi. hakikat dışarı çıkıyor .

kızların penaltısını zu_zu kullanıyor zu_zu topa vurdu ve lopused topu kurtardıııııı ve yassi tamamladı veeeeeeeee goooooolllllllllllllllllllllllll

Kızlar - 1 Erkekler - 1

.....erkekler maça başladı şimdi ilerliyorrlar

ancak asi golün siniriyle takım arkadaşı kuzaya kafa atar kuzay yerlerde ve hakem asi ye kırmızı kartı çıkarır asi takım arkadaşı olan kuzay a ters ters bakışlarla sahadan ayrılıyor

erkekler takımı 9 kişi:durdurun:p:p

1 SAAAT SONRA ......

Evet Maç 4-4 Penaltılardayız..

Erkekler

monarçihe
madness
lopused
oldenes_07
tunyukuk

monarçihe >>>>>> gollllllllllllll
lopused >>>>>>> gollllllllllllllllllll
tunyukuk >>>>>>> golllllllll
oldones_07 >>>>>> golllllllll
madness >>>>>>>>>> fiyasssskooooooooooooooooo.(EEEEEE karşısındaki kaleci aklını almış olmalı şaşırdı ) :biggrin:biggrin:emzik:emzik:cool:

kızlar

yassi
zu_zu
feryall
wahite angel
kırmızı kız

yassi >>>>>>>> golllllllllllllllllll
zu_zu >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>gollll
feryall>>>>>>>>>> golllllllllllllllllllllllll
wahite angell>>>>>>>>golllllllllllllllllllll
kırmızı kız >>>>>>>>>>>golllllllllll

:utan:clap:clap:clap

veeeeeeeeeeeeeeee

Maç Sonucu;

ERKEKLER >>>>>>>>>>>>>>>>>>8
KIZLAR>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>9

1sxxuxlu9t.gif

tad9ion57k.gif

8s1qrv2002.gif

Benm oLmadıgım bir hackheLL takımımı oLur yha :p

HH Spor ModLarı Top TopLayıcıLık Yapıyormuş ßu Maçta.. :D

Penaltımızı niye vermedin hakeme kırmızı kart : ).. uefa'ya şikayet edicem seni olmadı cas'a kadar giderim: )..güzeldi tşk : )..

Bayanları toplasan zaten 11 kişi eder :D Yedekleri bile yok :hhmanD

Erkekler takımında yalnız şunu farkettim Neden yaş ortalaması ilginç :saskin 25 mi 40 mı? :hhmanD

Futbolcu isimlerini yazamamışsın, pes 2009 daki gibi :D

BaşLangıçta Ofsayt Vardı.Şikeci Hakem. Maçö Öncesi, KızLar Takım Kaptanı sonsunsuzluğa ile iLe Maçın Hakemini GizLi TopLantı Yaparken görmişLer.Hakem TopLantıya Boş Girip James Bond ÇantayLa Çıkmış, Kamera KayıtLarı Mevcut, ne İş Hakem?? Erkeklerin Hakkı Yendi.:D

erkeklerin yenilecegi belliydi zaten:)

BaşLangıçta Ofsayt Vardı.Şikeci Hakem. Maçö Öncesi, KızLar Takım Kaptanı sonsunsuzluğa ile iLe Maçın Hakemini GizLi TopLantı Yaparken görmişLer.Hakem TopLantıya Boş Girip James Bond ÇantayLa Çıkmış, Kamera KayıtLarı Mevcut, ne İş Hakem?? Erkeklerin Hakkı Yendi.:D

ben hak yemeden yönettim iddalar asılsızzdır .görüntüler tamamen foto montajdır .:D
çanta benim el çantamdır fakat görüntülerde değiştirilmiştir :D

doğru ama biraz carptırılmış bir haber
kent55 bizimle konuşmak için geldi el cantasında tam 35444582485748 $ vardı kabul etmemizi istedi eger o parayı alırsak tüm golleri yiyecek erkekleri galip getirecektik fakat aynı canta ile geri dönmek zorunda kaldı :W
al başka bir spekulasyn hadi bakalım:)

ben hak yemeden yönettim iddalar asılsızzdır .görüntüler tamamen foto montajdır .:D
çanta benim el çantamdır fakat görüntülerde değiştirilmiştir :D

Çanta Burda Bak, Federasyon DeLiL OLrak gösterdi. O YeşiL RakamLarda ParaLar GizLi.

duzdirek0.JPG

Artık Orası Suç Bölgesi. KapatıLdı. Seyirci Hakeme YöneLik ProtestoLar Yapmakta:D

%C5%9Fike.jpg

Geri