hackhell kutuplaşıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madness

Banned
Reaction score
0
Hackhell' e sadece dini yada siyasi propaganda yapmak için giren, bunun dışında hiç bir konu ile ilgilenmeyen arkadaşları hepimiz biliyoruz sanırım.
Çok seslilik ve demokrasi hiç vazgeçilmemesi gerek bir kurum. Ama bir çok üye ve hatta moderatorlar bunun ayarını aşırıya kaçırmaya başladılar. Türkiyede' ki gergin siyasi yaşam foruma da yansımak zorunda mı. Hergün bir çok üye siyasi tartışmalara sinirlenip forum yöneticileri tarafından ceza alıyorlar. Ve malesef yönetici kendi düşüncesinden olmayan kişilere cezalar vermekte.
Forumda tansiyon çok yükselmiş durumda. Acaba forum yönecileri bir süreliğine siyasi konuları kapatsalar tüm üyeler için daha iyi olmaz mı. Ben forumdaki siyasi ve dini çekişmenin bir şekilde dindirilmesi gerektiğine inanıyorum. Umarım mod arkadaşlar aralarında bu konuda bir karara varırlar. Yoksa forum sadece üyelerin birbirine hakaret ettiği bir yer konumunu alacak. Herkese sevgiler iyi forumlar

ya bakıyorum siyaset bölümüne falan hep misafir üyeler hep misafir üyeler.adamlar hakareti basıp gidiyolar. ya.ne bu böle.siyaset konuşmak hakaretlemi oluyo yoksa bilgi ve üstün zeka ilemi.ne bu ya.
artık hırs haline getirmişler vay türbandı vay chpydi vay akpydi.off valla bıktım artık.bunları konuşanda hep misafir üyeler.banlanıyolar bu yüzden tekrar üye olup devam ediyolar kaldıkları yerden.biraz sakın olun ya.herkes kendine baksın artık.kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.yöneticilerde bıkmış artık sizden.

madness sana gayet açık bir soru sorucam..
''yönetici kendi düşüncesinden olmayan kişilere cezalar vermekte'' demişsin..?

sence ceza veren bu yönetici hangi görüşe daha yakın..
lütfen sadece bu sorumun cevabını verir misin ?

cidden çok haklısın bencede bi ayar verilmeli

ismini daha önce sana pm ile bildirmiştim bir kaç isim daha bildirebilirim.
Bu kişiler siyasal islamcı ve türban taraftarı tabiki. Hatta yaptıkları haksızlıkları teker teker kanıtlayarak .

Ama forumun güzelliğinin ve kalitesinin korunması açısından lütfen teklifimi değerlendirmesini her mod arkadaştan rica ediyorum

tamam da ''siyasal islamcı'' olarak tabir ettiğin bu ''bazı mod.lar'''ın bir yetkisi yok ki siyaset ve politika bölümünde..

ayrıca mod'lar üye banlayamaz..üyeleri süper mod.lar banlayabilir..

sanırım bir karışıklık içindesin madness..

ayrıca konu öneriler ve şikayetler bölümüne taşınmıştır..

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır.. ;) Yeni sifrem =)

Ben kutuplaşmanın olduğuna katılmıyorum ama şu bir gerçekki arkadaşların da dediği gibi ortamı gerecek msjlar atanlar genelde hep misafir oluyo nedense adam içini döküyo gidiyo ortamda normal olarak geriliyo bölümün kapatılmasından ziyade bu misafir olayının önüne geçilebilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

tamam da ''siyasal islamcı'' olarak tabir ettiğin bu ''bazı mod.lar'''ın bir yetkisi yok ki siyaset ve politika bölümünde..

ayrıca mod'lar üye banlayamaz..üyeleri süper mod.lar banlayabilir..

sanırım bir karışıklık içindesin madness..

ayrıca konu öneriler ve şikayetler bölümüne taşınmıştır..

Ama isimlerle kanıtlayabilirim bu söylediklerimi. Mod yada süpermod olması neyi değiştirir ki. Sonuçta adeletsiz bir düzen işlemekte forumda.
Ayrıca ben konunun buraya gelmesini istemedim. Siyaset bölümü için neler yapılabilir. Bunun hakkında bir görüşünüz yok mu?

demokratik toplumlarda siyaset kavramı bireylerin içerisinde varolan bir dogmadır. bu olgu kişilerin birbirlerinin adını bile bilmedikleri "internet" üzeinden sadece takma isimlerine bakarak görüş bidrip paylaşabilecekleri kadar yüzeysel değildir. keza dinde aynı şekilde. gerçek anlamda birbirlerini tanıyan insanlar biraraya geldiklerinde bu iki unsu üzerine yorum yapmalıdırlar. bu sebepten dolayı benim kişisel görüşüm siyaset içerebilecek bğtğn forum bölümlerinin kökten kapatılmasıdır. amaç paylaşmak! forumlar bu sebeple kurulur! itişmek didişmek veya kavga ve hakaret etmek için değil!

Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır.. ;) Yeni sifrem

Sevgili Rebel arkadaşım; Bu sözden bir hakaret mi algılamalıyım bilmiyorum ama, herhangi bir konuda hiç bir üyenin yada bir yöneticinin benimle tartışmaya girecek kadar bilgisi olabildiğine inanmıyorum.
Amacım ukalalık etmek değil. Ama keşke söylemen gerekeni benim kadar açık söyleyebilsen

Ama isimlerle kanıtlayabilirim bu söylediklerimi. Mod yada süpermod olması neyi değiştirir ki. Sonuçta adeletsiz bir düzen işlemekte forumda.
Ayrıca ben konunun buraya gelmesini istemedim. Siyaset bölümü için neler yapılabilir. Bunun hakkında bir görüşünüz yok mu?

işte sen isimlerle kanıtlamadığın sürece bu şikayetin havada kalacaktır..
isimleri ve kanıtları göster ki şikayetin gerçek anlamda değerlendirilsin..

Madness iyi güzel söylüyorsunda seninde orda sakin oldugun söylenemez,

Siyaset demek kutup demektir ama aşırıya kacmak farklı şeylerdir.

Ben forumda tanıdıgım ve cok iyi oldugum arkadaslar var, tamamen zıt görüşlere sahip oldugumuz arkadaslarla beraber takılıp arkadasın evinde kaldım kaçgün.

Ama biz hiçbir zmn insana siyasi görüşü için yaklaşmayız.Dini,dili,ırkı, fikri hep 2.plandadır ilk önce adamlıgına bakarız

İşte bunu aştıgımız zmn bazı şeyleri başarabiliriz.

Yani bu durumda bi gariplik yok siyasetin oldugu heryerde bu tip şeyler olur

buradan tabiki deşifre etmeyeceğim. Pm göndereceğim hemen

Madness iyi güzel söylüyorsunda seninde orda sakin oldugun söylenemez,

Siyaset demek kutup demektir ama aşırıya kacmak farklı şeylerdir.

Ben forumda tanıdıgım ve cok iyi oldugum arkadaslar var, tamamen zıt görüşlere sahip oldugumuz arkadaslarla beraber takılıp arkadasın evinde kaldım kaçgün.

Ama biz hiçbir zmn insana siyasi görüşü için yaklaşmayız.Dini,dili,ırkı, fikri hep 2.plandadır ilk önce adamlıgına bakarız

İşte bunu aştıgımız zmn bazı şeyleri başarabiliriz.

Yani bu durumda bi gariplik yok siyasetin oldugu heryerde bu tip şeyler olur

merhaba necko arkadaşım; Ben zaten çok sesliliğin önemini vurguladım ilk başta.Sanırım tam okumamışsın.
Benim derdim forumda son zamanlarda aşırılıklara kaçılması. bir çok arkadaşın birbirlerine karşı büyük hakaretler de bulunması dolayısı ilede siyaset bölümünün amacının dışına çıkılması

Madness senınle alakalı degıl genel anlamda bu boyle soz sana degıl ;)

Bi kısım islamcı mod der , kimisi bilmem ne mod der.Pekı bu durumda neyız bende anlayamadım gıttı.
Bolumde kisileri insan olarak ele almaya calısıyoruz.

Siyaset bolumunde gruplasarak orayı sıyası arena halıne getıren ınsanlara karsıyımdır.
Sımdıye kadar onlemler almayada calıstım destek gelmeden bu kadar oluyor.Baska mesaj yazmıcam zaten ıcınde oldugum bıldıgım seyler. Tek basımada ugrasamam bunları duzeltmek ıcın cunku basaramıyosun denenmıstırde.

Daha ust kademe degerlendırebılır

bende merak edıyorum o taraftarını kollayan yonetıcılerı banada yollarsan sevinirim...

Tarafları kollayan mod.lar die bişey var mıdır yaf
bu nası bi saçmalıktır böyle
Arkadaşım orası siyaset bölümü ise, ben çıkarım serbest kürsü'de istediğim görüşü savunurum
eğer ki benim savunduğum görüş, mod.lara yada yöneticilere yada adminlere uygun bi görüş ise, onlarda bunu savunabilirler ancak moderator olan bir kişi, kendi bölümünden başka hiçbir bölümde söz yetkilisi değildir.
Eğer ki dediğin kişiler smodlar ise, ben hiçbirinden böyle bi tepkiyi beklemem. hiçbirisi kendi keyfi yüzünden yada kendi düşüncesi yüzünden kimseyi banlamaz.
Örnek veriyorum "Genco"
Aramızın bozuk olmasına rağmen, hiçbir şekilde görüşüm yüzünden ban yemedim sitede.
Ki görüşümü herkeste çok ii bilir. Kimi zaman terörist ilan edildim sitede kimi zaman pkk yandaşı ilan edildim fakat hiçbir zaman kural ihlali yapmadığım sürece ban yemedim.
Bu söylediğin bana çok saçma geldi

İyi ForumLar !..

arkadaşlar; isimleri kim onların, kim banlamış, söyle çözüm bulayım olayı değil anladığım kadarı ile. arkadaş, forumun asıl amacı olan paylaşımdan çıkıp didişme alanına dönmemesi için, sadece hakaret etmek için üye olan, ağzına geleni söyleyip çekip giden kullanıcılar için bir çözüm istemiş ( mesaj sayısı, teşekkür sayısı bilmem ne gibi sınırlar mesela ). moderatörlerden de daha objektif davranmalarını beklemiş. demekki objektif davranılmadığını düşünüyor.

doğru anlamışımdır umarım. anlamadıysamda ben böyle anlamak istiyorum :hhcool

arkadaşa katılıyorum, daha temiz bir forum için el ele. ( he he he... güzel slogan oldu bu ama haa. ne dersiniz forumun sloganı bu olsunmu...:durdurun )

konu ile ilgili tek öz eleştiri rebel den geldi. Ben sadece hackhell ailesi olarak kaliteyi daha yükseklerde tutabilmek amacı ile bu konuyu açmıştım.
Mod arkadaşlardan serzeniş amacım yoktu. Ama konu oraya geldi malesef.
Neyse sanırım konuyu okuyan mod arkadaşların çözüm önerilerinde bulunmalarını çok isterdim ama olmadı ne yapalım.,
Demekki böyle gelmiş böyle gidecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri