..:: HackheLL Kendi Sunucusuna Taşınıyor ::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Bılmeyen arkadaşlar için kısa bir hatırlatma;

Hackhell projesini hayata geçirdiğimizde hosting ihtiyacını sahibi oldugumuz ILKHOSTING sunucularında gidermeye başlamıştık... Bu 2 ay sure içinde Hackhell'ın artan üye sayısı ve kazandığı düşmalar suan bulundugu sunucuyu yormaya, hackhell'ın yavaslamasına ve 10 gun oncesıne kadar karsılastıgınız db hatalarına sebeb oluyordu... Wildwolf'un da katkısıyla sunucuda alınan guvenlık onlemlerı sayesınde son 10 gundur yapılan saldırılar hackhell'a en ufak bır zarar verememekte sadece sunucuyu yorarak sunucunun performansını etkılemektedır... Sunucudakı geniş musterı portfoyunun hackhell yuzunden performance ıle ılgılı sorun yaşamamaları ve bizim HackheLL ile ilgili yapmayı planladığımız yenılıkler'ı goz onune alarak ilk başlardan beri düşündüğümüz hackhell'ı kendı sunucusuna taşıma projesını hızlandırmaya karar verdık ve ILKHOSTING olarak 3. sunucumuzu devreye geçirdik.. Yrn dan itibaren HackheLL AMD Barthon 3000+ işlemcili , 160GB Disk kapasiteli ve 1024MB Belleği olan yeni sunucusunda tek başına yayın yapıcaktır... Bu sayede HackheLL artık suan oldugundan daha hızlı ve daha guvenli bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam edicektir...

HackheLL'ı actıgımız ilk gunden beri aklımızda olan ama daha erken oldugunu düşündüğümüz taşınma işlemini bu gece saat 03:00 - 04:00 arası gerçekleştiriyoruz... Forum bu gece 1 saat kadar belirttiğim saatler arasında kapalı kalıcaktır. Bilginize İyi forumlar....

çok tşkkürler abi.hani senin makinede çok sağlammış:)hayırlısı olsun.yanlız eğer abest kaçmazsa bi soru soracaktım.düşmanlarımız kim die.

Lamer Tr'de bitmez . Forum için her zaman hayırlısı . Senin çalışmalarını herkes takdir ediyor .
Bu forum için en çok çalışanların başında geliyorsun . Başka forumların kaderinin yaşanmaması için alınmış bir karar olarak çokta iyi olmuş .

vbulletin in guzelligi hack edilmemesindedir.anamakineyede firewall la ateş servar kurarsaniz pek fazla zarar almazsiniz ates servar a yapilan saldirilar ters teper..

Düşmanlar hangisini sayacanki hasetinden çatlayanlarla dolu etrafımız dark abi de gerekeni yapıyo zaten :)

Hayırlısı olsun.
Bu gece pastayı kim kesiyor :)

tüm forum üyeleri adına hayırlı olsun...:)

emeği geçen herkesin eline sağlık.

eline koluna sağlık dark daima en iyisine doğru beraber ilerlemek dileğiyle:)

HayirLisi oLsun d0stum.. :) k0Lay geLsin arkadasLara..

hackhell ailesi için hayırlısı olsun :)

hayırlı olsun bütün hackhell üyelerine!

auhauhauh
yenı sunucu nerdeyse benım pc ile aynı :p

hayırlısı olsun.. ehua pastayıda ben yaparım artıkın üserinede kocaman hackhell yasarım :D

az kaldı demekki, ben biraz daha post arttırayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri