HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Abi İsmim Muhammed.
Bugünkü maçta yenmekten başka çaremiz yok. Holosko sakatlıktan sonra kendini çabuk toparladı gibi ama yine şimdiden bişey demek güç. ama sağlam bi Holosko 10 tane tabata+ 1 de Nihat eder :)

Başın Öne Eğilmesin
Aldırma Kartal Aldırma
En Büyük Sen Değil misin?
Aldırma Kartal Aldırma

Dışarda 100 bin taraftar
Bir gün ağlar, Bir gün Coşar
Seni Bu sesler Oyalar
Aldırma Kartal Aldırma
Aldırma Kartal Aldırma​

Sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen Holosko yu çok beğendim.Yalnız Tello nun suyu iyice ısındı.Bence sezon sonu yolcu.

Necip de çok iyiydi. utansın diğerleri o çocuktan

Şampiyon olamazsak beşiktaşım bu sene Çıkarız boğaziçi köprüsüne Atlarız

[video=?ampiyon Olaca??z Be?ikta??m Bu Sene-süper]1167[/video]

yukarıda bana bir sorsalar,
nedendir böyle siyah beyaz kefenin,
buna sebep tek BESIKTASIM derim,
Cehennemdeki yerime geçerim!!!

[video=Çar?? be?ikta? yeni beste 2009 Bana Bir Sorsalar Bll Süper]1168[/video]

[video=Yeni Beste Kötü Gün A????y?z (03/04/09) sGn]1169[/video]

En büyük kim? :)

[video=be?ikta? (arap çocuk) :)))]1170[/video]

SaLdırsana KartaLım Bu Taraftar Aşkınaaaa....!!!!!

[video=SaLdır KaraKartaLım Bu Taraftar Aşkına..!!]1171[/video]​

Bu taraftar Ruh istiyor. Beşiktaş Ruhunu istiyor.

En Başında Ruhsuz Bi Başkan Varken Onunda Yanında En Az Onun Kadar Ruhsuz Bi Hoca Varken Ruh Aramak SaçmaLık oLur..

İçimizdeki DüşmanLarın İnadına Beşiktaşşşşşş uLannnnnnn...!!

YıkıLma BöyLe ;
Haydi KaLk Ayağa Yürü Güneşe..!!

kartal Yuvası ve HH' deki Beşiktaşlı kardeşlerim. Takım kötü durumda ama Bizim aşkımız Kötü gün aşkı. Beşiktaş' ın önümüzdeki ilk maçına beraber gitmeyi teklif ediyorum. 23 ocak Cumartesi 19:00 İBB maçı. ne dersiniz? müsait olan gelsin. ben maçta olucam

MozoLe Miяach;4865838' Alıntı:
En Başında Ruhsuz Bi Başkan Varken Onunda Yanında En Az Onun Kadar Ruhsuz Bi Hoca Varken Ruh Aramak SaçmaLık oLur..

İçimizdeki DüşmanLarın İnadına Beşiktaşşşşşş uLannnnnnn...!!

YıkıLma BöyLe ;
Haydi KaLk Ayağa Yürü Güneşe..!!

aynen kardeş gol yiyoruz mustafa denizli tepki bile vermiyor ayıp ya ayıp aldığın paraya yazık be:crying:

kartal Yuvası ve HH' deki Beşiktaşlı kardeşlerim. Takım kötü durumda ama Bizim aşkımız Kötü gün aşkı. Beşiktaş' ın önümüzdeki ilk maçına beraber gitmeyi teklif ediyorum. 23 ocak Cumartesi 19:00 İBB maçı. ne dersiniz? müsait olan gelsin. ben maçta olucam

keşke gelebilsem ama mesafe uzun ya gidenler gitmeyenler yerinede bağırsın azcık:durdurun:001_rolleyes:

DevamsızLık Hat Safhada Ama GeLicem Kardeşım.. İnadına HaykıraLım Aşkımızı.. DuysunLar UtansınLar..Sinirden eLLerim Titriyor Allahım Sabır Ver..!!

Gidelim KArdeşim omuz omuza haykıralım Aşkımızı

Besiktas diyerek sana yüz vurduk
Siyahin yanina beyazi koyduk
Yillardan beridir hep senin olduk
Besiktas sen bizim her seyimizsin

Yagmurlu bir günde görmüştüm seni. üstünde çubuklu formalar vardı. o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki...

Başına Geçtigi KuLubu YerLe Bir Eden Başkanın İnadına..!!
Sahaya Para İçin Çıkıpta Bizi Kanser Eden OyuncuLarın İnadına..!!
Aşkımızı SindiremeyenLerin İnadına..!!
Köşe Yazarıyım Diyipte KaLemini Ruhunu Haysiyetini SatanLarın İnadına..!!​

HEP DESTEK TAM DESTEK BEŞİKTAŞIM..!!

[video=Aşıgız ULANNNN..!!! { BEŞİKTAŞŞŞ..!! }]1172[/video]

Erkek Adam AğLamaz DiyenLer HaLt Etmiş.. Biz Kız İçin DeğiL Kara Sevdamız İçin AğLıyoruz..!! Off Offfff

selam canlar..

bir yanım yasta, diğer yanım BeşiktAŞK'ıma hasta..

yaptılar yine yapacaklarını..

Geri