HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Yuvada su an kimse varmı yokmu bilmiyorum ama 8000. mesajımı buraya yazmak istedim...hayırlı geceler Kartal Yuvası,sabah uyandıgınızda inşallah hepiniz isteklerinize arzularınıza özlediklerinize bir adım daha yaklaşmış olursunuz...

SEVİYORUM ULEEYYN SİZLERİ...:001_rolleyes::001_rolleyes:

tebrikler abi :D

güzel maç çıkarttık 3 puan bizim hakkımızdı ama oLmadı

2.Hafta sonra inönüde görücez onları =)

Yuvada su an kimse varmı yokmu bilmiyorum ama 8000. mesajımı buraya yazmak istedim...hayırlı geceler Kartal Yuvası,sabah uyandıgınızda inşallah hepiniz isteklerinize arzularınıza özlediklerinize bir adım daha yaklaşmış olursunuz...

SEVİYORUM ULEEYYN SİZLERİ...:001_rolleyes::001_rolleyes:

Bizde Seni Seviyoruz uLeynnnnn... =D

Maç Hakkında Konuşacak oLursak Sadece Şunu Dıcem.. Dün Tabata iLk 11De BaşLasaydı Weya Yusufta Bi Sorun oLupta Kadrodan ÇıkarıLmasaydı Çok Çok FarkLı oLurdu.. Ama 1 Puan 1 Puandır.. TeşekkürLer Beşiktaşımm ;)

Bir de şu var; Biz bu Ferrariyi hiç bırakmayalım. O nasıl bi mücadeledir, Helâl olsun. Bence sahanın en iyisi O' ydu.

35hpjjt.jpg

1zwg16s.jpg

4t7ort.jpg

29zwkuo.jpg

Adam İtaLyan,Adam Yürek Savaşcısı,Adam Beşiktaş Aşıgı.. Varmı Ötesi.. ???

Uğrunda Ölmeyen Fenerli Olsun..
Tabutumuz Siyah Beyaz..
Cehennemde, Ateşinle Kavur Bizi Karakartal...

ALL -I - IN -A- GTHERE

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I​

bkz. ALAYINA GİDER​

:durdurun :durdurun​

iyi Akşamlar yuva sakinleri.

Bu haftayı da kayıpsız atlattık

Günaydın Kartal. Bugün derbiyi fb lilerin gs lilerin arasında izliycem topun her auta çıkmasında oleeyyyyy diye bağırıcam :durdurun

3 puan cepte de sanki hemen geriden takip ediyoruz liderleri :) nasıl rahatsın anlamadım :huh:

bu maç gollu geçer büyük ihtimal, 2 takımda gol silahları mevcut. büyük ihtimal gs kazanır gibime geliyor

Nasıl mı rahatım 3 ihtimalde de Beşiktaşın Gs ve Fb bırısı yada ıkısı ıle puan farkı azalacak Bu yüzden rahatım.. Derbi haftası 3 puan almak önemlidir...

selam kartallar..

görüşmeyeli nasılsınız..

hamdolsun nasıl olalım işte takılıyoruz hayatın trenine tıngır mıngır ilerliyoruz :)

Geri