HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Ben şahsen egemenden goL bekLiyorum.. Fena çarpar böyLe bi durum oLursa bursaLıLarı..

bir de bana öyle geliyo ki yine defans oyuncularımızdan biri atacak golü . Egemen ilk 11 de yok asnırım sivok başlayacak.

2vb4x8x.jpg

Herkese hayırLı geceLer..:smile:

NasıL mutLuyum nasıL mutLuyum anLatamam.. Sivok ve hoLoskonun goLLeri egemene ve diğer oyuncuLarımıza söven bursa taraftarına geLsin.. AnLadınız siz onu..

iki hafta önce ben yazmıstım burdaki kartallar nerede görünmüyo diyeee ama ben yazamadım ne zamandır işlerimin yogunlugundan dolayı fırsat bulup giremedimmm,özür diliyorum...ama bundan sonraaa burdayımm artıkkk...eksikliğini hissettim yuvanın...nassınız kartallar?

Sensiz kötüyüz senLe iyiyiz.. Yeter mi üstadım bu cevabım ?? :smile:

Valla Cok Uykusuzum. bu Aralar Uyuyamıyorum :huh:

Sen Nasılsın ?

Hayırdır kardeşim içine attığın bi derdin mi var?

Dermansız Bi Derdimiz Yok Cok Sükür Ama Var Biraz Sıkıntı.

Sen içini temiz tut halledilmeyecek hiç bişey yok kardeşim, sıkma canını.
Ayrıca

Bitmesin dertler ekime kadar
Beşiktaşlıyız ölene kadar
Sen de olmasan bu dünyada
Sevilecek ne var?

Yok İsyan Etmiyorum Zaten. Yine de Şükrediyorum.
Siyah -Beyaz Yasamak Kaderimiz Zaten :)

1 gün mutLuLuk 10 gün dert keder.. Gerçekten bu biz beşiktaşLıLarın kaderi.. Ama yinede şükretmesini biLir bunada eyvaLLah deriz..(=

Herkese seLamLar,gününüz iyi geçer umarım..

HoşbuLduk niggaLar,biraz baş ağrısı biraz aLkoL idare ediyoruz..

Şu stokeyi dağıtırız umarım 4 gözLe bekLiyorum..

son yıllarda livırpul hariç ingiltere deplasmanlarında 3 puan alıyoruz, mençıstır yunaytıd, çelsi, bunlara bi de stok siti katılacak inşallah

Abi İngiltere demişken aklıma Tello'nun Manchester'a attığı gol geldi.(Hem de tam dakika 19:03'te)Tello 'nun Bjk'a tekrar dönmesini o kadar çok isterim ki...En yararlı futbolcularımızdandı.

Siyah Beyaz

BEŞİKTAŞLILIK BİR AŞKTIR,AŞKTAN ANLAMAYAN BİZİ ANLAMAZ..

Geri