HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

:hhmanD vay be "başarı destek getirir diyenLere" diyosun yani.. =)

Yaa Dai Sorma Nefret Ettim Yok Kupa Aldık Özel Günlere Konular Açmalar Felan :hhmanD
Colin Kazım'dan Bile Nefret Ettim FM'de Liverpool'a Alırdım Hep Az Önce Satılığa Çıkardım :durdurun

aga bugünki oyunumuzla haketmiyoduk kupayı gol yedikten sonra bile pozisyon olmadı...söylenecek söz yok

Takip ediliyoruz beyler postlarımıza dikkat edelim. Beşiktaş bölümlerinde Beşiktaşlıdan çok renkli takım taraftarları var. Her sözümüzün altında buzağı arıyolar.

ArkadasLar ßiLdiqimiz Gibi ßazı ßüyük MaçLar Öncesi TartışmaLar Çıkıyor.. Ve Gerek ßiz Şikayet Ediyoruz Gerektiqindede ßiz Şikayet EdiLiyoruz.. Team'dan Kimse Şikayet EdiLince O ßaşLıga Yazıpta Kendını Savunmasın.. Çünkü Yenı KuraLa Göre ßuda ßir Suçmuş Yanı ßanLanma Sebebi..

http://www.hackhell.net/duyurular/602798-uyelerin-dikkatine.html#post4521331

İşte ßuda Link..

[ Lütfen Daha DikkatLi oLaLım,Çünkü Hepiniz ßenım Icın Çok DegerLisiniz.. Hiç ßirinizin ßanLanmasını Istemıyorum.. ]

Eywallah kardeşim. Aslında gerekli bi uygulama. bu sayede bölüm modunun tarafsızlığı anlaşılmış olur. ve şikayet başlığı da şikayetlik olmaktan çıkar.

Bi de ete g.te şikayet edenler banlansa ya. Alıngan olmuş millet :goz:

Mert Abi'ye katılıyorum.Teamden kimsenin banlanmasını bende istemiyorum.
Biraz daha dikkatli olalım.
Zaten bu teami kurdukdan sonra herkesin gözleri bizim üzerimizde..

35bt649.jpg

İyi geceler arkadaşlar.
Ben yatıyorum allaha emanet olun.
Ama Mert abi ve benden başkası yok :)

İyi GeceLer Yavru KartaL.. Allah'a Emanetsın.. :goz:

hepimize iyi geceler arkadaşlar bu ban meselesinde mert abi haklı

özellikle dikkat ettiğim 2-3 kişi var banlanmamız için ellerinden geleni yapıyorlar

ama onlarında sırası gelicek:goz:

Pusuya YatsınLar İstedikLeri Kadar.. ßizim ÇakaLLara Karşı Her Zaman Hazırda 1 Cevabımız Var.. Zaten Hepimiz Tek Yumruguz Her Daim.. ßoşu ßoşuna Kimse Agzından SaLyaLar Akarak İzLemesın ßurayı.. (=

Forumda kimsenin kimseye çakal diye hitap etmesi doğrumu sizce?Bu lafın nereye gittiğini biz çok iyi biliyoruz ve aptalda değiliz.

Mesajı sadece editlemekle kalmayıp gerekenin yapılmasını istiyorum.

Çünkü bu arkadaşın yaptığı ve söylediği 1 değil 5 değil 10 değil 100 oldu.

belki çakalı sana demiyo nebiliyosun :sigara:

kendi kendini çakal yapıyosun şaştım kaldım valla..

Sana da günaydın kardeşim.​

2nur68p.jpg

herkese günaydınlar beyler,akşama balodayım şampiyonluk balosunda birileri hala oynamayı bile hak etmedikleri züper kupayı aldık diye övünsünler....KIRK GÜN KIRK GECE DEDİK ULAAAAN....
2hhivfb.jpg

Geri