HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

forumun en canlı yeri HHKartaL Yuvası... sürekli ana sayfada !! buda taraftarın farkını orataya koyuyor !

MozoLe Miяach;5350746' Alıntı:
Ne oLdu dişi kartaL'ım boğazına bişey mi kaçtı öksürüyorsun yahu..:ter:

Ayrıca a.seLam hoşgeLdin,hadi fırçaLarı kap yuvayı tadiLattan geçiriyoruz tekrardan boyanması gerekiyor yok öyLe boş boş durmak..

Hoşbulduk Tatlım
Bsit bi soğuk algınlığı benim ki :smile: ee şey ondan öksürüyorum yani .. :smile:

Öncelikle temizlemek gerek burayı
Her taraf toz kıl içinde
Hadi bakalım iş başına :hhmencool:

forumun en canlı yeri HHKartaL Yuvası... sürekli ana sayfada !! buda taraftarın farkını orataya koyuyor !

Bu hepimizin sayesinde oLuyor,içimizdeki ifade edemediğimiz aşk'tan ötürü..:smile:

Yeni sezon veya en azından hazırLık maçLarı başLasada karakartaLımızı tekrar sahaLarda görsek..

Hoşbulduk Tatlım
Bsit bi soğuk algınlığı benim ki :smile: ee şey ondan öksürüyorum yani .. :smile:

Öncelikle temizlemek gerek burayı
Her taraf toz kıl içinde
Hadi bakalım iş başına :hhmencool:

Tamam hayatım sen başLa biz birazdan geLiriz yardıma az işimiz var yeni transferLerımızı değerLendircez..:laugh:

Bişeye ihtiyacın oLursa yuvanın deposu aLt katta anahtar üstünde..

289deyw.jpg

Yuvanın deposunda bunun ne işi var ? :smile:
Off off tatlılığa bakar mısın şundaki :smile:

Hatun kişisinin eli değdiği belli oluyor toplanmış buralar =)

samoel eto'da transfer listemizdeymiş olabilirde olmayabilirde bütçemize bağlı !!

aynen özellikle o haberin bi doğru dürüst çıkmasını bekliyorum hani olursa ve alırsak forvet hattını kimse tutamaz ..

SeLam kartaLLar ve hayırLı geceLer..

''Sniper'' nickLi beşiktaşLı kardeşimiz aramıza katıLmıştır,eskisinden daha çok emek sarfedip beşiktaş'ımıza bu böLümde çabaLarını sunacagından şüphemiz buLunmamaktadır..

KartaL Yuvasına hoşgeLdin kardeşim..Kendini diğer arkadaşLara ufaktan bi tanıtabıLırsen sevınırız..

Buyur buda avatarın,hakkını verırsın inşaLLah..(=

117r09c.gif

HayırLı geceLer kardeşim sağLıcakLa kaL..

teşekkürler kardeşim hoş buldum.. =)
Hani aileden olmak başka da Yuvadan olmak daha bir başka geliyor insana =)

Neyse uzatmadan kendimi tanıtayım .. İsmim Yusuf 20 yaşındayım 15'inde Allah'ı izni ile 21'e basıcaz =) İstanbul/Sefaköyde ikametgah ediyorum biraz resmi oldu ama.. =) Elhamdülillah Doğma büyüme Beşiktaş'lıyım .. =) Hobilerimin arasında Resim çizmek,gitar çalmak,müzik dinlemek vs vs.. en önemlisi Beşiktaş'ımıza tam destek var =) Aranıza katıldığım içim mutluyum elimizden geldiğince desteğimizi esirgemicem ve mutlu son Sevgiyle Beşiktaşla kalın .. =)

teşekkürler ArteMis Sıcak bi yuva gibisi yok =)

A.s Kardeşim hoşgeldin

oo dai sen benim komşuymuşsun ya =)
Ben de Sefaköy' de oturuyodum 11 sene yaşadık orda 1 senedir Esenyurt' tayım. İyi yakınmışsın yaa
Hoşgeldin aramıza

Bahardan kalma bir gündü,soğuk geçen günlerden sonra,
Gerçi,gene üşütüyordu ama,yalancı da olsa güneş vardı,
Kurban Bayramının son günüydü bugün,tatil de bitiyordu.
Beşiktaş çarşısı her zamanki gibi gene kalabalıktı,sıcacıktı.
Sahile doğru,iskeleye şöylece uzandık,çekirdek çıtlattık,
Gönlüm hangi maceralara doğru yelken açacaktı düşündük,
Bir Beşiktaş Gününün ruhuma verdiği tatlı bir huzurdu sadece...

ÇAR$I

[video=BESIKTAS CARSI SÜPER TEZAHÜRAT]5666[/video]

oo dai sen benim komşuymuşsun ya =)
Ben de Sefaköy' de oturuyodum 11 sene yaşadık orda 1 senedir Esenyurt' tayım. İyi yakınmışsın yaa
Hoşgeldin aramıza

hoş bulduk doktor belki karşılaşmışızdır da kim bilir =)

dr.mud yaşamak zor istanbulda ama bir yandanda güzel kartal orada :) eskişehirden oraya oo çok uzak

Geri