HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

arasıra bende de gün yüzüne çıkıyo o yetenek..ama her zaman değil..=)

oo kimler gelmiş..=)

kaçak, nerelerdesin sen..

hoşgeldin seyhan..teşekkür ederim iyiyim..sen nasılsın..?

yokluğun varlığından daha fazla hissedilir oldu bu aralar..=)

yani kendini naza çekiyosun öyle mi..=)

hakkındır yap..burada senin nazını çekmeyecek kim var ki..=)

bu arada hazır gelmişken biraz çalış bakalım..yok öyle tembel tembel oturmak..=)

Valla aslında benim varlığımdan rahatsız olan o kadar çok kişi varki Yuva'm için ayrıca onlara inat burdayım :) :p

Pc'de biraz işlerim var halledim Çalışıcam =)

Aleyküm seLam mesut'um..Hadi herkes kaskLarını taksın amerikan futboLu oynayacaz..

Ben Taktım :p
Beyzbol oynasak Be Abi :)

Yok be gangsta,geçenLerde oynayaLım dedik bizim eLeman top yerine sopayı fırLattı bize o günden itibaren beyzboLL nedir hatırLamak dahi istemiyor tvde beyzboLL maçı çıkınca ani bi hamLe iLe kanaLı değiştiriyorum..

En iyisi amerikan futboLu oynayıp karşı takımı yerLe bir etmek,hem hepsi fenerLi oLur rakibin anLadın sen onu..:laugh:

oo süper olur Benim Mevkime Birkanı Koyun :laugh:
iki Dakika Sonra Birkan Uzun Bi Süreliğine İptal :durdurun

İşLeyen demir pas tutmazmış çaLış tabi,çaLış ki pasLanma enerjik oL dinamik oL yürü bee peLin hatta bi ara geLde odamı feLanda topLa bi süre uzak kaLdım oda odaLıktan çıkmış 2.dünya savaşı sonrası aLmanya gibi oLmuş..:ter:

Bu Akşam 10 Buçukla Sabah 6 Buçuk Arasında Bi Boşluğum Var Ben de Napsam Acaba Diye Düşünüyodum Uyurum Bari Diyodum Ama İş Çıktı Yine Odanı Toparlim :sigara:

Sen ne harika bişeysin yahu hazır eLın değmişken tüm evi toparLa bare, şimdi sen evi toparLarken ben ayak aLtında doLaşmayım çıkıyorum anahtar pascaL'ın kuLubesının içinde eğer korkmuyorsan gider aLırsın..(=

Ne Korkacam Veterinerim Ben Nasılsa Sen Olmıcaksın En Kötü ihtimal Ağzını Bağlarım Alırım :melek Senin Olmaman İyi Olur Ben de Yatar Uyurum =)

Geri