HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

iyi geceler kartallar..galiba kadro yine aynı.. =)

SeLam oLsun tüm kartaLLara..

Varmı sizin akLınızda hoca seçimi için bi isim ?? Luce sesLeri duyar gibiyim ama imkansıza yakın..

ScoLari bence 5 kuruş etmez..Felix magath diyorum ben şahsen..

Bu arada yıLdızLarın ne kadar janjanLıymıs be yıLmaz..:laugh:

MozoLe Miяach;5306879' Alıntı:
ScoLari bende 5 kuruş etmez..Felix magath diyorum ben şahsen..

Bu arada yıLdızLarın ne kadar janjanLıymıs be yıLmaz..:laugh:

Bizde portekiz tutkusu var. Scolari'de Portekizde çok çalıştı. E zaten Brezilyalı.. Gelsin demiyorum zaten de aklıma ilk o geldi nedense :)

Yıldızlarım yanar göderli :laugh:

Felix Magath Bencede Uyar :)
Scolari Şanslı Biri Sadece Bence :melek

Selam Herkese

Renkli basın bugünden itibaren yabancılarımızı göndermeye başladı. Q7 Fifalık olsa dahi gidecekmiş, Guti hiç mutlu değilmiş kesin gidecekmiş.. Bunlara ek olarak Morinho Real Madrid'i bırakacakmış, Roma'ya geçecekmiş. Almeida'da Roma'ya gidecekmiş. Bilmiyorum farkındalar mı ama bunların hepsinin lisansı bizde :)

Hepsini gördüm katıLa katıLa güLdüm ve sövdüm..1 tane koLpa haber yapar anLarsın ama bu ne kardeşım 1 gunde en az 10 tane..Küfürü biLe hak etmıyorLar..

selam kartallar..=)

kartalım bu hafta harika bir oyundan sonra 4'ledi, muş gezisi çok eğlenceli geçti, evime biraz önce vardım ve hemen yuvama geldim..özlemişim hepinizi..nasılsınız görüşmeyeli..=)

Seni gördük ya eskisinden kat kat daha ıyıyız zeus'un oğLu..(= ya sen nasıLsın ??

iyiyim mert'im sağol..1 yıldır hasret kaldığım nikotinin dibine dibine vuruyorum şu an..

laf aramızda onuda çok özlemişim..=)

sen nasılsın..uzun zaman oldu görüşmeyeli konuşmayalı..umarım herşey yolundadır..

Bumuydu seninLe konuştugumuz ?? nikotinin dibine dibine vuruyormuş.. Off be abi harbiden off.. Ne mesajına teşekkür ediyorum nede sana pas veriyorum bugun..

valla ne desen haklısın..söyleyecek tek bir tane sözüm yok..

sadece bir güne mahsus bişey bu..

Bana 1000 tane Laf edebiLirsin uLan bana diyorsun kendin içiyorsun diye ama sen içmiceksın be abi..Bırak şu Lanet şeyi,umarım sadece bugunLuktur..

bugünlük mert sadece bugünlük..

kaç zamandır canım çok çekiyodu..muş'a bilardo turnuvasına gittik..ortam epey dumanlıydı tetikledi o kadar..

yarından itibaren bana her yer dumansız hava sahası..=)

ayrıca hassasiyetin için de teşekkür ederim..

BEYAZZZZZZZZZZ !!!!​

Beşiktaş sevgisi ruhumu sardı,
Bir takım ki orda hep yıLdızLar vardı..
SüperLig ve avrupa hayrandır hep kartaLa,
Canım feda oLsun BEŞİKTAŞ'ıma..!!

2nw3ms1.jpg

Biri bana şu amatör branş olayını açıklayabilir mi? Kendimi salak gibi hissediyorum :) Futbol haricindeki branşlar için amatör branşlar deniliyor. Nasıl yani? Ya da neden? Onlar profesyonel değil mi? Anlamıyorum usta :D

Geri