Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Renkli basın bugünden itibaren yabancılarımızı göndermeye başladı. Q7 Fifalık olsa dahi gidecekmiş, Guti hiç mutlu değilmiş kesin gidecekmiş.. Bunlara ek olarak Morinho Real Madrid'i bırakacakmış, Roma'ya geçecekmiş. Almeida'da Roma'ya gidecekmiş. Bilmiyorum farkındalar mı ama bunların hepsinin lisansı bizde
Hepsini gördüm katıLa katıLa güLdüm ve sövdüm..1 tane koLpa haber yapar anLarsın ama bu ne kardeşım 1 gunde en az 10 tane..Küfürü biLe hak etmıyorLar..
kartalım bu hafta harika bir oyundan sonra 4'ledi, muş gezisi çok eğlenceli geçti, evime biraz önce vardım ve hemen yuvama geldim..özlemişim hepinizi..nasılsınız görüşmeyeli..=)
Bumuydu seninLe konuştugumuz ?? nikotinin dibine dibine vuruyormuş.. Off be abi harbiden off.. Ne mesajına teşekkür ediyorum nede sana pas veriyorum bugun..
Biri bana şu amatör branş olayını açıklayabilir mi? Kendimi salak gibi hissediyorum Futbol haricindeki branşlar için amatör branşlar deniliyor. Nasıl yani? Ya da neden? Onlar profesyonel değil mi? Anlamıyorum usta