HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

BeşiktaşLı oLmak sevgiLinin gözünün içine baka baka benim iLk ve son aşkım beşiktaştır demektir..

Dip Not : Ve sonra kafana çantayı yemektir..HaLa acıyor.. =D

SeLam oLsun herkese..Haydi biraz moreL depoLayaLım..(=

Beşiktaş'tan başkasını destekLeme boşver gitsin..:glare:

VaLLa sana şunu diyeyim,beşiktaş'ın karşısına memLeketimin takımı değiL babam çıksın beşiktaş uLan derim..(=

Hatta şuna eminim babamda aynısını yapar..O aktardı zaten bana bu asiL duyguLarı..

harika ya:)
valla memleket dedik bağrımıza bastık son maçı aldı EsEs=2-0 tribunde olay cıkardım guti nasıl atılır diye bağırarak :D

Zaten memleket takımları hep gelip geçici oluyor. Örneğin Sivasspor. Zamanında nasıl tüm sivaslılar bir anda tuttuğu büyük takımları bırakıp sivassporlu olmuşlardı. Şimdi Sivas düşmemek için savaşıyor.. Asıl olan hayat, hayatta BEŞİKTAŞ ;)

Zaten memleket takımları hep gelip geçici oluyor. Örneğin Sivasspor. Zamanında nasıl tüm sivaslılar bir anda tuttuğu büyük takımları bırakıp sivassporlu olmuşlardı. Şimdi Sivas düşmemek için savaşıyor.. Asıl olan hayat, hayatta BEŞİKTAŞ ;)

yok ya EsEs'i sivasla kıyaslamayın sivas gibi değildir Eskişehir tam bir futbol kentidir...
herneyse burada Beşiktaş'ı konuşmalıyız değil mi ? :001_rolleyes:
derdiyle sevinciyle aşkımızı ateşleyen takımı :001_tt1:

selam kartallar ben geldim..nasılsınız..?

sesime ses veren var mı..=)

Selam. Günaydın..

Güzel Bi gün ve Gece Gecirme İcin Umutluyuz :)

Sen Nasılsnn ?

eyw.teşekkür ederim..=)

iki gün önce gördüm rüyamda..Beşiktaş'ım üç atıp geçmişti turu..inşallah rüyam gerçek olur..sabırsızlıkla bekliyorum maç saatini..

Ne YaLan Söyliyim Bende Gördüm Dün Gece Turu Gectigimizi. İnsallah Gerceklesir Ne Diyelim ..

sonuç ne olursa olsun önemli değil..önemli olan o renklere o armaya olan aşkımız..

Kim Var Kim Yok Diyecem Nasılsa Cevabı Yarın Gelir :sigara:

:) Sen yazınca nedense en az 6 ya da 12 saat kimse bi şey yazmıyo :p

eyw.teşekkür ederim..=)

iki gün önce gördüm rüyamda..Beşiktaş'ım üç atıp geçmişti turu..inşallah rüyam gerçek olur..sabırsızlıkla bekliyorum maç saatini..

3 fark görmüşsündür sen abi. 3 fark atıp eleneceğimiz tek skor var o da 3-0. 4-0'dan itibaren gol yemeden alacağımız tüm galibiyetler, 3-0 haricindeki tüm 3 farklı galibiyetler bizi bir üst tura taşır. Euro 2008'de gördük Çek ve Hırvat maçlarındaki mucizeleri, şimdi neden olmasın? Olmazsa da canımız sağolsun..

ben biraz yatıp doğrusunu göreyim o zaman..=))

Sans Yanımızda Olurda Akıllı Oynarsak Olmuycak Bişey Degil .

Bu Arada Espri Süperdi Peynir :)

Beşiktaş gibi mücadele edelim de tur gitsin önemli değil. Yeterki terletsinler o formayı

Geri