HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Ben bi de şimdi Galatasaray'a kaç maç ceza verecekler ya da ceza verecekler mi onu bekliyorum.. Saha dışında çıkan olaylardan 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynadık, Tt arenada az daha bir çocuk ölecekti.. Beşiktaş'a maçtan 2 gün sonra ceza veren PFDK Gs için hala sessiz kalmakta!!!

kalırlar yılmaz'ım daha çookk sessiz kalırlar..ağızları kulakları ve gözleri kapalı onların..illa birilerinin dürtmesi lazım..ondan sonra uyanıp karar verirler..

Bize geLdimi en ağır cezaLar ve çirkef çirkef konuşmaLar başkaLarına geLdimi en hafif cezaLar hatta bazen hiç veriLmeyenLer ve sessizLik..Sizin adaLet anLayışınızı sevsinLer be..

Ya ben anlamıyorum bu insanlar neden yanlı hareket etmek zorundalar.. Bırakın isterse Adana Demir gelsin şampiyon olsun bu ülkede... Nedir bu Beşiktaş düşmanlığı?
Bunların hepsini ben var ya taaa ... Çook sinirlendim kusura bakmayın!

Bu söyLedigin sözLeri adam oLan anLar..;)

MozoLe Miяach;5280022' Alıntı:
Bu söyLedigin sözLeri adam oLan anLar..;)

O zaman işimiz zor. Ne federasyon anlayacak, ne MHK, ne PFDK.. Ne de otel yapımına izin verip stat yapımına izin vermeyen Anıtlar kurulu...! Ne kurulmuş bee..

[video=Biz KartaLız BeşiktaşLıyız..!!]2070[/video]

Bir ömür boyu seveceğiz
her yüzyılın efendisi BEŞİKTAŞ
yağmur çamur hep geleceğiz
biz kartalız yuvamızdır büyük beşiktaş

Yer siyah gök beyaz BEŞİKTAŞ
tarih yazar ömür boyu karakartal
bu büyük taraftarın seninle
onurluyuz gururluyuz karakartal

1903'de doğdu şanlı kartalım
simsiyah bembeyaz beşiktaş
karakartalın yuvasındayız ölene kadar yanındayız
hiç bitmeyecek büyük aşkımız
biz kartalız BEŞİKTAŞLIYIZ..!!

35ksiud.jpg
16gmp1y.jpg
24l6k41.jpg

Yuvada ki arkadaşLar ;

OnLine oLan kartaLLar yuvaya uğramaLı ve beşiktaş böLümüne konuLar açıp açıLan konuLarada yorum yapmaLı..Forumda hayaLet gibi doLaşmak ve beşiktaş böLümünü kartaL yuvasını iLgisiz bırakmak bize yakışmaz..Herkesden gerekLi iLgiyi bekLiyorum zaten kimseyi burda zorLa tutmuyoruz renkLere oLan aşkımızdan burdayız..Gerekirse sadece 2 kişi kaLırız öyLede yoLumuza devam ederiz..Destek çıkaLım böLümümüze..

Günaydın Kartallar =) Mozole hoşgeldın : ) Iyı guzel söyluyorsunda sen de bır varsın bır yoksun :)))

MozoLe Miяach;5281432' Alıntı:
Yuvada ki arkadaşLar ;

OnLine oLan kartaLLar yuvaya uğramaLı ve beşiktaş böLümüne konuLar açıp açıLan konuLarada yorum yapmaLı..Forumda hayaLet gibi doLaşmak ve beşiktaş böLümünü kartaL yuvasını iLgisiz bırakmak bize yakışmaz..Herkesden gerekLi iLgiyi bekLiyorum zaten kimseyi burda zorLa tutmuyoruz renkLere oLan aşkımızdan burdayız..Gerekirse sadece 2 kişi kaLırız öyLede yoLumuza devam ederiz..Destek çıkaLım böLümümüze..

seviyorum ben bu adamı.. gümbür gümbür geldiği nasıl da belli oluyor..=)

herkese günaydın..nasılsınız kartallar..

Günaydın Kartallar =) Mozole hoşgeldın : ) Iyı guzel söyluyorsunda sen de bır varsın bır yoksun :)))

HoşbuLduk biLmiş insan..:) ben 2006'dan beri hep burdayım bırakta ara sıra kayboLayım gözden..Ama dedigim gibi eğer forumun herhangı bı yerınde takıLıpta burayı yani beşiktaş boLumunu ve yuvayı görmezden geLen arkadaşLar oLursa daha fazLa aramızda kaLmasının manası oLmaz..

Ikınızde hoşgeldınız :)

nasılsınız bakalım ?

anaaa bana bilmiş ınsan dedın :)) aslında hosuma da gitmedı degıl hheheh : D Bu arada unutma senınde benden kalır yanın yok maşallah pabuç kadar da dil hehheh :) bende arasıra kayboluyorum ama burası benım yuvam her ne kadar sen benı dış kapının dış mandalı görsende : D

hoşbulduk mert..bir önceki gün arayamadım kusuruma bakma..baya uzun bi telefon görüşmesi yaptım..bittiğinde saat 12yi gösteriyodu..uyur dedim o yüzden aramadım..dün aradım ulaşamadım..bugün tekrar deniycem..olmadı posta güvercini yollarım halini hatırını sormak için naapalım..=)

Bak yine beni konuşturcak..Biz seni dış kapının dış mandaLı sıfatına koysak zamanında senı yuvaya davet edermıydık ?? ahh ahh şu yeni nesiL hiç iyiLikten anLamıyor ne oLucak sonumuz biLmiyorum vaLLa..{=

-- BüLent abi özeL mesaj gönderdım müsait oLdugunda bi bakarsın oraya..

hahahah :) Haklıısn demekten nefret edıyorum özellıkle de sana ama demem lazım haklısın : D Nankörlük etttım affet abücüm : D
Buralarda olman guzel sevındım.Herkesın yerı ayrıda Otlu ve sen bu yuvanın neşesisiniz vala =)

Bu güzeL iLtifatLardan sonra ne isticeksin biLemiyorum vaLLa..:laugh: Seninde yerin ayrı yuvada ki diğer kardeşLeriminde yeri ayrı..Kimisi ağır abi takıLır kimisi yerinde duramaz..Ortaya karışık misaLi yani..:)

BüLent abi kaydettım numaranı..

bizi güzel görenlerin güzelliğinden olsa gerek..saygılar efenim..=)

Geri