HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Hep iyi ol inşallah , çok sevındım :smile:

Sevgili Kartallar,
Anket bölümü açıldı bi kaç tane anket açtık ama katılım yok. Neden yok bi türlü anlayamadım.. Katılımlarınızı acilen bekliyoruz :)
Saygılarımla
Esen kalın efenim :p

BEŞİKTAŞ JK - Sivasspor hazırlamıçının canlı anlatımı için BURAYA TIKALYINIZ

KARŞILAŞMA BEŞİKTAŞ 0-1 SİVASSPOR ŞEKLİNDE DEVAM EDİYOR

DK.45: Beşiktaş rakip takım kalesine yüklenirken yediği kontra atak sonrası kalesinde golü gördü. 0-1
DK.44: Beşiktaş orta sahada Q7'nin başlattığı atak ile rakip takım kalesine hızlı bir şekilde ilerledi. Erhan Güven'in penaltı noktasına yerden yaptığı ortada Simao topu dışarı vurdu.
DK.43: Guti'ye yapılan sert müdale sonrasında Guti yerde kaldı ve sağlık görevlileri sahanın içine girdi. Guti'nin bileğine soğuk fıs fıs uyguluyorlar.
DK.41:Ernst'e yapılan faul sonrası karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlı taraftarlardan çok büyük tepkiler geldi. Taraftarlar Sivasspor'un sert futboluna tepki gösteriyor.
DK.35: Siyah beyazlılar oyunu Sivasspor sahasına yıktı. Beşiktaş kanatlarını kullanmaya başladı.
DK.30: Beşiktaş'ın savunma oyuncuları Sivok ve Ersan yaptıkları kademelerle büyük beğeni topluyorlar.
DK.26: Top Guti'ye geldiğinde rakip takım sert oyununu oynamaya başlıyor.
DK.21: Simao ve Q7 sürekli kanat değiştiriyor.
DK.17: Karşılaşma oldukça sert geçiyor.
DK.14: Beşiktaş karşılaşmayı izleyen taraftarlardan Guti'ye yapılan sert faul'den sonra tepki geldi.
Dk. 10 : Quaresma geçen sürede etkili oyun sergiliyor.
DK.8: Araya atılan topla Sivasspor forveti kaleci ile karşı karşıya kaldı. Simao arkadan topa müdale ederek topu kornere yolladı.
DK.6: Ersan'ın topu sektirmesiyle birlikte Sivasspor'lu oyuncu ceza sahası içinde kaleci Cenk'le karşı karşıya kaldı ama Sivasspor'lu futbolcu topu ayağından kaçırdı ve Cenk topa hakim oldu. Bunun sonuncunda rakip takım 100'de 100'lük bir pozisyondan yararlanamadı.
DK.3: Beşiktaş Q7'nin olduğu kanattan yüklenmeye başladı.
DK.2: Maça Quaresma sol kanat, Simao sağ kanatta başladı.
DK.1: Karşılaşma Sivasspor'un vuruşuyla başladı.
M.Ö : 100 kişiye yakın taraftar grubu maçın başlamasını bekliyor.
M.Ö : Karşılaşmanın taraftara kapalıydı ama yapılan baskılar karşısında taraftar maça alındı.
M.Ö : Siyah beyazlı oyuncular sahada ısınıyorlar.

Ve beraberlik golü Nobre'den asist SİMAOOOO
Simao Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı...

KARŞILAŞMA BEŞİKTAŞ 2-2 SİVASSPOR SONA ERDİ.
DK.91 :Sivasspor oyunun sonlarında yakaladığı kontra ataktan sonra Cenk ile karşı karşıya kaldı. Fakat Cenk topa müdahele etti.
DK.90:Q7'ye yapılan sert müdahale sonucunda taraftarlar sahaya inmek istedi. Ama güvenlik güçleri olaya müdahale etti.
DK.89:Mücadelenin son anlarında Beşiktaşlı taraftarlar Beşiktaş heykelini kameraların olduğu tarafa doğru kaldırdılar ve siyah beyazlı taraftarların alkışını topladı.
DK.86:Siyah beyazlılar son dakikada Fernandes ile galibiyet golü arıyor.
DK.86:Karşılaşamanın son dakikalarına iki takımda sert oyun sergiliyor. Hakem oyuna müdale etmekte gecikmiyor.
DK.83 :Q7'nin şutu savunmadan geri döndü. Topu takip eden Fernandes çok iyi bir şut gerçekleştirdi ama kaleci topu son anda dışarıya çeldi.Fernandes'in bu şutuna taraftarlar alkışlarıyla cevap verdi.
DK.80: Simao oyundan çıkıyor yerini Ali Kuçik'e bırakıyor..
DK.79:Fernandes karşılaşmayı izleyen taraftarları heyecanlandırmaya devam ediyor.
DK.79:Karşılaşmanın son dakikalarında Beşiktaş ataklarını sıklaştırdı.
DK. 72 : Karşılaşma 2 - 2 devam ediyor.
DK:71 Ceza sahasından yapılan ortada rakip takım golü eşitliği yakalıyor.
DK. 68 : GOOOOOOOOLLLLLLLL Beşiktaş atkları bu dakikalarda dahada sıklaştı Q7'nin yaptığı ortaya Simao ayak içiyle rakip kaleye bıraktı.
DK. 67 : Manuel Fernandes'in topla birlikte 3 kişinin arasından çıkarak Q7'ye mükemmel bir pas verdi Q7'nin trivela yaptığı ortaya Mert Nobre uçarak kafa vurdu. Rakip takım kalecesi topu dışarı çıkardı.
DK. 66 :Beşiktaş'ta ikinci yarıda Manuel Fernandes rüzgarı. Portekizli yıldız oyuncunun ikinci yarıda oyuna girmesiyle Beşikaş orta sahası rakip takıma
DK.65 Goooooooooooooollllllllllllll Guti'nin şutu baraja çarparak kornere gitti. Korner atışını kullanan Simao'nun ortasına Mert Nobre iyi yükseldi ve eşitliği getirdi.
DK.55:Q7'ye yapılan faul sonrası iki takım oyuncuları birbiriyle itişme yaşadılar.
DK.52: Beşiktaş oyuna ağırlını koymaya başladı. Sivasspor oyunu kendi sahasında kabul etmeye başladı.
DK.49: İki takımda ikinci yarıya kontrollü başladı. Beşiktaş sol kanattan Quaresma ile rakip takımın kalesine yüklenmeye başladı.
DK.46: Siyah beyazlılarda oyuncu değişkliği: Giren oyuncu Manuel Fernandes ve Hilbert, çıkan oyuncu ise Erhan ile Ernst oluyor.
DK.46: Karşılaşma Beşiktaş'ın vuruşuyla başlıyor.

olmayanlar nerdeee..=)

hoşgeldin mami..nasılsın görüşmeyeli..?

mert'ten haberin var mı? naapıyo kayıplarda yine..

Görüşmedim bayadır abi, sorun yoktur inşallah

inşallah öyledir..

eğer görüşürsen selamlarımı ilet..=)

ee sen naapıyosun..iyice alıştın mı yeni iş yerine..?

evet abi alıştım, Zaten eskiden birlikte çalıştığım bi kaç arkadaş da orda, patronu da eskiden tanırdım o yüzden çabuk oldu alışmam. Memnunum çok :smile: Bi de akşamları geç çıkmasak tam olucak.
Sen nasılsın abi? nasıl gidiyo

iyiyim mami..bildiğin gibi işte..nöbet ev arası mekik dokumaya devam..=)

kaç zamandır seni arayıp bi sesini duymak istiyorum ama illa araya bişeyler yada birileri giriyo unutuyorum..en kısa zamanda konuşup hasret giderelim..;)

Aynen abicim ben de özledim seni :smile:

fotoğrafçılık nasıl gidiyo..yazıldın mı kursa..?

bu arada benim bölümdeki konuya açtığın fotoğraf güzel olmuş..gayet sade ve hoş duruyor..

ama sadece iki kişi fotoğraf eklemiş..konuyu canlandıracak bişeyler bulmam lazım..=)

Kursa başlayamadım bi türlü abi vaktim olmuyo akşamları da sporum var 2 saat.
Yarın sabah 6 da kalkıcam inşallah biraz sabah fotoğrafı çekmek istiyorum abi. Bugün HDR tekniğiyle ilgili bi kaç şey öğrendim, deneme yapıcam ama tripod olsa daha güzel olur diyolar. neyse artık.

sana kolay gelsin diyeyim o zaman..=)

fotoğraf konusunda iştahlısın..1-2 yıl sonra çok çok güzel fotoğraflar çekeceğinden adım gibi eminim..tabi bu hevesini kaybetmezsen..

Bu gidişle hevesim kaybolmaz abi her defasında kendimi biraz daha geliştirdiğimi görüyorum, en önemlisi çok büyük zevk alıyorum.

Senin konuyu da bi postla ana sayfaya taşıyayım 5 dk sonra mesajımı sil abi millet görsün :smile:

selam..ben geldim kartallar..nasılsınız..=)

hoşbuldum mamicim..nasılsın..=)

bu millet nerde yaa.yuva yine sessiz moda girdi..)=

Geri