HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

aynı anda aynı şeyi yazıyoruz mami..kalplerimiz aynı şey için çarpıyor ya ondandır..=)

Süper, mükemmel, olağanüstü... Allah yüzümüzü kara çıkartmasın.. İkinci yarı bambaşka bi Beşiktaş izlicez :)

e biz de şükür diyelim o zaman Özlem..;)

bugün yuva kalabalık..neşem yerinde..bundan iyisi şam'da kayısı..=)

Allah bugünlerımızı aratmasın inşallah :smile:

Şu geyıktekı fotografcı konun süper olmuş sabah sabah koptum :)) Başarılarının devamını dilerım Bülent =)

devamı olmaz sanırım..tadında bırakmak lazım..belki daha sonra yine olur..

İlhan o işi en mükemmel şekliyle yapıyor zaten..

bizim yaptığımız taklitten ibaret bişey..;)

İdeal kadromuzu kuralım beyler

bu benden

Cenk

İ.Üzülmez, İ. Toraman, Sivok, Ersan

Simao, Guti, Necip, Q7

Almeida, Yabancı kontejanı olduğu için Nobre veya Ali Küçik, (Almeida tek başına halleder, onlar gezinsin ortalıkta)

Ben Ernst'i düşünüyorum. Ligde kesicek miyiz bu adamı yaa. Bugüne kadar o taşıdı yükümüzü :)
Neyse ben müsadenizi istiyim. Transferler için şükür, şampiyonluklar ve kupalar için dua etmeye gidiyorum :D

Ernst' i ben de düşündüm de bu yabancı kontejanı belimizi büküyo

bende Ernst'i düşünüyorum..sonra bir de Bobo'yu..sonra Nihat'ı düşünüyorum..acaba kadroya girebilir mi..sonra geleceğimiz olan Muhammed'imizi..

harbiden kim oynayacak bu takımda yaa..

eh be yıldırım..elinin ayarı yok senin yaa..almazsın almazsın alınca da hepsini birden getirirsin..

hepsi bir yana şu Nobre'den de kurtulmamız lazım diye düşünüyorum..

ne çok şey düşünüyorum ben yaa..=)

Sakatlık olmasın da abi gerisi önemli değil.

ilk yarı onca sakatlığa rağmen sabit bir kadroyla oynayamadık..hoca her hafta kadroda değişiklik yaptı..

şimdi elinde daha çok alternatif var..

anlaşılan ikinci yarı daha çok rotasyona maruz kalıcaz..=)

Abi bence sakatlıklardan dolayı sabit kadromuz olamadı. İkinci yarı sakatlıkların biteceğini ümit ediyorum :) Alayına trivela yapmaya geliyoruz :)

[video=Simao Sabrosa ve Hugo Almeida]1909[/video]

Simao Sabrosa ve Hugo Almeida

Formaları Siyah-Beyaz olacak değil mi? :huh:
inanamıyorum

Akıllara Durgunluk Verici :)

Ellerine Sağlık

Gri formanın hastası oLdum gerçekten..İstanbuL'a döner dönmez aLıcam hemen artık hangi yeni transferımızın adını yazdırırım biLemiyorum..(=

Herkese hayırLı geceLer..

Geri