HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

SeLam arkadaşLar..Beşiktaş böLümüyLe ıLgıLı bı kaç şey aktarıcam..Bakın herkes konu açıp köşeye çekıLıyor,amaç bumu ?? ben konu açtım tamam artık daha ne yapayım düşüncesı mı ?? Konu açmak yetmez ++ oLarak açıLan konuLarada gerekLı ıLgıyı gösterıp yorum yapmamız gerekıyor..Kı bunu beşiktaş için yapıyoruz her daim dim dik ayakta oLdugumuzu göstermek ıcın..Bu araLar herkesın işi oLabıLır vb vb benımde var ve gerekLı ıLgıyı gösteren 2 3 arkadaşımında bu bahane oLamaz..Beşiktaş boLumu forumun en canLı böLümLerınden biri oLduysa eğer bunu biz sağLadık devamını getirmekte beşiktaşLıLık gibi boynumuzun borcudur..SeLametLe..

Beşiktaş mı?
Evet sonuna Kadar.

selam kartallar..;)

yine uzunca bi ayrılık girdi araya..özlemişim yuvamı..nasılsınız görüşmeyeli..?

galatasaray ve cska galibiyetleriyle moraller tavan yaptı..bir de şu bursanın işini halledersek değmeyin keyfime..=)

Kimler Gelmiş :)
Hoşgeldin Bülent Abi Özletiyosun Kendini

hoşbulduk mesut..nasılsın..?

bu aralar biraz hızlı mı yaşıyorum ne..=)

şaka bi yana baya bi meşguldüm..yuvamı çok özledim..bundan sonra yine eskisi gibi buradayım..;)

Çok Şükür Abi İyiyim :)
Sen Nasılsın abicim
Aksatmayalım Lütfen Yuvayı :p

arasıra ihtiyarlık alametleri gösterse de bünye, genelinde iyiyim..=)

aksatma konusunda valla ne deseniz haklısınız..yok yazmadınız dimi..;)

ewt yaa..kimler gelmiişşşş..hoşgeldin mami..gözümüz yollarda kaldı..nerelerdesin sen vefasız..=)

sen bana demeden ben sana diyim hemen..=)

Öyle deme abi işten güçten fırsat bulamıyoruz ki.

doğrudur..aynı dert bende de vardı..şimdi rahatım ama..

forever kartal yuvası..;)

Yarın da Kartalımızın maçı var. uzun zamandır gündüz maçına gitmemiştim. özlemişim.
Gerçi öbür türlü gece maçında kazandığımız zaman eve gelince huzurlu huzurlu uyuyordum =)

özetini izler yine huzurlu huzurlu uyursun mami..

nasıl olsa maç bizim..;)

Maça gidiyorum akşama görüşürüz Kartallar

görüşürüz Abi Allaha Emanetsin

Geri