HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

selam kartallar..nasıl gidiyor..;)

yaklaşık 2-3 aydır forumdaki tüm yazılar küçük görünüyordu pc'mde..kendikendine küçüldü..

bugün pc kendiliğinden kapanıp açıldı..sonra foruma girdiğimde bi baktım yazılar, forum eski halini almış..hiç bişi anlamadım..=)

ama özlemişim böyle büyük fontu..;)

selam kartallar..nasıl gidiyor..;)

yaklaşık 2-3 aydır forumdaki tüm yazılar küçük görünüyordu pc'mde..kendikendine küçüldü..

bugün pc kendiliğinden kapanıp açıldı..sonra foruma girdiğimde bi baktım yazılar, forum eski halini almış..hiç bişi anlamadım..=)

ama özlemişim böyle büyük fontu..;)

aLyuvarLarına biraz aLkoL gönder sanada herşey güzeL gözükür be büLent abi..(= Sanada seLam hoşgeLdin..

gözükmez mi..biliriimmm..;)

az şişe dibine vurmadık vakti zamanında..=)

selam baba kartal..;)

gözükmez mi..biliriimmm..;)

az şişe dibine vurmadık vakti zamanında..=)

selam baba kartal..;)

Şişenın dibine kamp kurasım geLıyor bazen..Ama bişeyLer benı harekete geçiriyor yapamıyorum direnişe geçiyorum..Che'nın FideL castronun ruhunu ruhumda hissediyorum..(=

yav kanıma girme mert..kaç zamandır burnumda tütüyor zaten..şööle buzz gibi bira yanında da sigara..

şeytana mı uysam ne..? =)

Ben bişey demıyorum vaLLa sen nasıL istersen öyLe yap..Aaa ıyı kı hatırLattın gıdıp buz aLayım vıskıme madLen boğazımı yaktı nitokın eşLıgınde..(= Eee haLa duruyormusun büLent abi..?? =P

yarın nöbetim var..almıyim ben..:p

bahaneye bak..! =)

22170_307624803389_37161473389_3356820_798297_n.jpg

YanLışın var sevosim 2009'da açıLdı bu konu..(=

Herkese hayırLı geceLer..Umarım herkesın keyfı yerındedır..

İyi geceler Kartal Yuvası.
geldim ve gidiyorum uykum var =)

34ycr4y.jpg

Ve Guti Son Noktayı Koydu...(=

HayırLı GeceLer Tüm KartaLLara..

Maçı izlediğim Cafe' de kendimi kaybetmişim, cafe sahibi uyardı beni aile var diye. Bağırmayan taraftar s..trsin gitsin diye bağırdım o öyle diyince. kovuluyodum az kaldı :)

Maçı izlediğim Cafe' de kendimi kaybetmişim, cafe sahibi uyardı beni aile var diye. Bağırmayan taraftar s..trsin gitsin diye bağırdım o öyle diyince. kovuluyodum az kaldı :)

Benim biLdigim mamı bu uyarı sonrası napıp ne edip içerdekiLere 3'Lü çektirmiştir..=D

Geri