HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

ben de gruba katılmak istiyorum ama şartlar neler bilmiyorum.biri bana açıklayabilirmi gruba katılmak için neler yapmam gerek:help

ben de gruba katılmak istiyorum ama şartlar neler bilmiyorum.biri bana açıklayabilirmi gruba katılmak için neler yapmam gerek:help

AçıkLama Görevini Mamiye Veriyorum AçıkLa Mami Hadi.. (=

şartları konuyu başından itibarem okursan anlarsın kardeşim ama yine de senin için yazayım

1- Beşiktaşlı olmak

2-Bizde gördüğün avatar rütbe ve "nerden" yazısını aynı olacak her zaman. bunu kabul etmen lazım.

3-Beşiktaş' ı hertürlü konuda ve koşulda savunabilmelisin ban yeme uğruna( az banlar yemedik bu uğurda)

4-Beşiktaş bölümünde daha çok çalışman gerek. (bu çalışma haber sitelerinden kopyaladığın haberlerle sınırlı değil. o tam anlamıyla paylaşım sayılmaz)

5- beş yok galiba :)

daha sonra grup olarak toplanırız ve değerlendirilirsiniz :goz:

şimdi deme amma çok şey istiyosunuz diye. amacımız Beşiktaş' ı forumda hep yükseltmek. Herkes Beşiktaşlı olur ama herkes Beşiktaş işçisi olamaz. biz bir nevi işçiyiz. tribünde burda heryerde Beşiktaş için çalışırız. tek yürek tek bilek oluruz.
Forumda biri bizim adımızı söylediği zaman O Beşiktaşlı derler başka bişey akla gelmez.

Teşekkurler .. BEŞİKTAŞ için istedikleriniz az bile...
Benide gruba alırsanız sevinirim şartları seve seve yerine getiririm...

Profil resmimi degiştirdim ama rütbe kısmını mesajlarıma göre degisiyo onu nasıl degistircem peki

gayretini anlıyorum kardeşim ama tek başıma karar veremem diğer arkadaşlarım da gelsin zaten hep beraber oturup konuşucaz seninle beraber bi kaç kişi daha var değerlendiicez. mesela bak konuya kaç kişi istemiş girmeyi ama beşiktaş bölümünde bi tane postu yok.

Arkadasım Dr.Mud İsimLi Arkadasın AçıkLadıkLarından Sonra Team'a GireßiLirsin Demedik Ki.. ÖnceLikLe PayLaşım Yapıcaksın ßeşiktaş ßöLümüne.. ßeşiktaşımızı Forumun Her Köşesinde TemsiL Ediceksin Ondan Sonra ßende DegerLendireceqim Ve Teama aLınıp aLınmıyacaqın Konusunda Sana ßiLgi Verecegim.. ŞuanLık oLmaz Ne Yazıkkı.. Avatarını Degıştırırsen Sevınırım.. TeşekkürLer. . .

aslında ben daha önca baska nickle vardım DONTPANİC diye ama onu şifresini kaybettim format atınca bilgisayara tekrar girdim cerezler gidince gene şifre sordu bende kaldım öle yeni uyelik aldım.
ama gene alıp almamak size kalmıs

Sizce Bu Arkadaş İçin Erken Değilmi Hiç Görmedım Bıle Forumda Siz Gordunuz mu ?

Cesur kardeşim. Önemli olan devamlılık sağlaması doğru söylüyosun. ama bu yapmıyacağı anlamına gelmez. Hep beraber çalışalım Beşiktaş için.

Kardeşım ÖnceLikLe Team'a Girmek İstemen ßizi Gerçekten Sevindirdi.. Ama Şu Var Umarım ßizi AnLarsın ßiz ßeşiktaşLıLar oLarak SeneLerdir ßu Forumda Omuz Omuzayız [ Team oLarak ] Ve ßu Teama Girmek Icın MaaLesef ßen ßeşiktaşLıyım Demek Yetmıyor.. Cunku ßiz ßi Nevi Forumdakı Tüm ßeşiktaşLıLarı TemsiL Ediyoruz.. Demek Istedıqım Şu ÖnceLikLe ßeşiktaş ßöLümüne iLgi Çekici KonuLar Veya Takım Hakkında oLumLu HaberLer Aç,Kendını Foruma IspatLa Sonrasında Seni Seve Seve Team'a aLır ßaş Tacı Yaparız..Çünkü ßeşiktaşLı KardeşLerimiz ßizim İçin ÖzeLdir.. Umarım KırıLmamısındır.. Teşekkür Ederim Tekrardan KartaL...​

ewt tekrardan mrb...

misafirler gitti ortalık duruldu..kaldık yine bizbize =)

Misafir gelince ben kaçıyorum abi sen de kaç :D

hoşbulduk ömerim.muhammedim, mert'im teşekkürler =)

misafirden kaçmak olurmu hiç..başımızın üstünde yeri var her zaman..evimizin bereketi =)
(bazen ev yıkmaya geldikleri de olmuyor değil =) )

Abi evin reisiysen mecbur ilgilenicen. Allahtan annem babam hizmette kusur etmezmisafire de ben de kaçarım :D

Geri