HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

Üzdü bizi kartalım bu akşam fakat gelecek için her zamanki gibi umutlu bakıyoruz.

Bu günden fotograf yok mu =)

var kardeşim olmaz mı? Resimlerin çoğu Bülent abinin makinesinde. bendekileri birazdan koyucam

Iyı geceler Kartallar ....geçmiş olsun hepımıze

Herşey çok güzel başlamıştı. Yine de Otlupeynirle olmak güzeldi. Gönül isterdi ki bütün Yuva üyeleriyle hepbirlikte gidelim maça ama kısmet değilmiş başka zaman artık

2hebszs.jpg

1zfiv12.jpg

9qintz.jpg

bf4yh5.jpg

bfhpfn.jpg

Orda olup o atmosferı yaşamak o havayı solumak bile yeter insana...

Tüm kartaLLara hayırLı akşamLar ve seLamLar..

Son günLerde gücümü yitirmeye başLadıgımı farkettım..ForumLa aLakaLı değiL..Bu yuzden bıraz uzakLaşmak farkLı yerLere gidip sessizLige bürünmek en güzeL çözüm oLarak gözüme çarptı..Bi süre yurtdışına cıkıcam yuvadan oLsun oLmasın tum beşiktaşLı kardeşLerımın beşiktaş böLümüne sahip cıkacagına 1 gram kuşkum yok..VaLizLerim topLandı yarın sabah yoLa çıkıyorum.. Herkes Allah'a emanet..

öLümüne bi sevdaysa bu son nefeste biLe BEŞİKTAŞ ULAN..!! ;)

MozoLe Miяach;5182372' Alıntı:
Tüm kartaLLara hayırLı akşamLar ve seLamLar..

Son günLerde gücümü yitirmeye başLadıgımı farkettım..ForumLa aLakaLı değiL..Bu yuzden bıraz uzakLaşmak farkLı yerLere gidip sessizLige bürünmek en güzeL çözüm oLarak gözüme çarptı..Bi süre yurtdışına cıkıcam yuvadan oLsun oLmasın tum beşiktaşLı kardeşLerımın beşiktaş böLümüne sahip cıkacagına 1 gram kuşkum yok..VaLizLerim topLandı yarın sabah yoLa çıkıyorum.. Herkese Allah'a emanet..

öLümüne bi sevdaysa bu son nefeste biLe BEŞİKTAŞ ULAN..!! ;)

Mert,hayatında herşey istediğin ve diLediğin gißi oLur inşaLLah.
HayırLı yoLcuLukLar şimdiden..
Sende ALLah'a Emanetsin..
Yuva Seni ÖzLeyecek.. :001_unsure:

Mert ne karar alırsan al hep destekçin oluruz unutma bunu. Sorunun ne olduğunu sormayacağım, bu sana iyi gelecekse git Mert, bizi oralardan yalnız bırakma. arada bi uğra yuvamıza. Bu Yuva bir ağacın gövdesi gibi, gövdeden parça koparsa o ağaç dallarını daha fazla taşıyamaz. Bu ağacı hep birlikte büyüttük. birbirimize çok sıkı kenetlendik. Birimizin başı sıkşsa çıkmazda olsa bir telefonla anında onun yanına koşup ona destek olmaya hazır herkes. Sen gidiyorsun ya Kartal, Pascal' ın gidişi bile bu kadar koymadı.
Beşiktaşlıyız Sapına Kadar

Biraz uzaklasmak herseyden insana ıyi gelır bazen..Ama çok fazla değil unutma...Biraz kafanı dinle ama arayı çok açma..Svaşmak her zaman ıyıdr sorunlarla , yada oluruna bırakmak gülümsemek yınede hayata...Umarım halledersın tüm sorunlarını hersey gönlunce olur inşallah...İyi yolculuklar..Buraları merak etme geldıgınde aynı bulacaksın herseyı ...Sen sadece kendıne ıyı davran ve ve çabucak dön yuvaya

:huh: NeLer Olmuş Burada

Güle Güle Git Güle Güle GeL Abim Allaha Emanetsin Gözün Arkada Kalmasın Biz Buradayız..

Böylemi Emanete Sahip Çıkıyoruz :mad:

Nerede KartaLLar

BEYAAAZZZZZZ =)

Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz Kimse Bu Aşkı

Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah Beyaz Bize Emanet !!​

Afferin Böyle Olun Bakiim :lol:

Porto Maçında oynayacak adam kalmadı, bugün halısaha da ben de sakatlandım, 2 hafta yeşil sahalardan uzak kalıcam, Beşiktaşlıların kaderi böyleymiş, formayı gören çift dalıyo anasını satiim

Geri