HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

selam kartallar..nasılsınız..=)

Kemal Abi hoşgelmişsin..artık uğramaz oldun yuvaya..uzun zaman oldu görüşemiyoruz..nasılsın abicim..=)

selam kartallar..nasılsınız..=)

Kemal Abi hoşgelmişsin..artık uğramaz oldun yuvaya..uzun zaman oldu görüşemiyoruz..nasılsın abicim..=)

Merhabalar,teşekkür ederim iyiyim.Yazlıkta pek internete giremiyorum.Ayrıca yazlığa gitmeden de işlerim yoğundu.Ancak artık burdayım,bol bol yazarım.
Sevgi ve saygılar.

Yeni bi işe başladım 2 gün oluyor sayın renktaşlarım. Eminim ki şuan hayır ve iyilik dolu dileklerinizi dile getiriyorsunuzdur :) Bu sebepten dolayı şu sıralar pek giremiyorum nete ama her şey yoluna girince sorun kalmayacak inşallah..

Yeni bi işe başladım 2 gün oluyor sayın renktaşlarım. Eminim ki şuan hayır ve iyilik dolu dileklerinizi dile getiriyorsunuzdur :) Bu sebepten dolayı şu sıralar pek giremiyorum nete ama her şey yoluna girince sorun kalmayacak inşallah..
Allah Hayırlı Bol Kazanç Versin..

selam Kartallar..yuva yine sakin görünüyor.. nerdesiniz..? =)

yeni işin hayırlı uğurlu olsun Yılmaz.. Allah bereketli kazançlar nasip etsin..=)

Yeni işin hayırlı olsun ve bu yeni işinin Beşiktaşımıza uğur getirip Fener'e Kadıköy'de tarihi fark atmasını dilerim =)

Gunaydın Kartal Yuvası Sakinleri :)

Amin , cümlemıze inşallah....

Eyw Kemal Abi Sağolasın :)
Hoşgelmişsiniz

Çok Şükür İdare Etmeye Çalışıyoruz Sizde Keyifler Nasıl

Selam Kartallar, Ben de burdayım =)

Hoşgeldiniz :) Emre Ve Abim Nasılsınız

Geri