HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

sen iyiysen sorun yok..senin iyi olduğunu bilmek beni de iyi eder..=)

BeşiktaşLı kardeşLerime ve yuva sakinLerine sesLeniyorum.. Bizim başLangıc paroLamız sevinmek için sevmedik değiLmiydi ?? Neden beşiktaş böLümüne gerekLi destek verıLmıyor ??

Yuva sakinLeri.. Biz anLayışsız ınsanLar değiLiz..Ama bızım kuruLma amacımız bu böLüme sonuna dek destek vermektır.. Eğer HardRhymeR askerdeyken foruma gızLıce gırıp beşiktaş boLumune konu acıyor ve acıLan konuLara mesaj atıyorsa,büLent abim yorgun argın işten eve geLdıgınde direk beşiktaş böLümüne giriyorsa,ve ben fınaLLerım varken dersLeri es geçip buraya geLip beşiktaş böLümüne girip beşiktaşımızı 4.oLmamıza rağmen sonuna dek savunuyorsam sızde geLip buraya destek vermeLisiniz..Öle sadece konuLara teşekkür etmekLe oLmuyor anLayın şunu.. Sustuk beLLi bi süre herkesi bir araya topLayıp konuşaLım dedık fırsat oLmadı bende burdan açıkLadım kimseden gizLimiz sakLımız yok..KartaL yuvası dostLugun kardeşLigin pekiştigi bi yer..İmaj oLsun diye hiç birimiz eminim ki avatar taşımıyoruzdur böLe oLsa zaten 4 kişi başvurdu bu ay içinde pm yoLu ıLe hepsıne onay verırdım..Sizden böLüme açıLan konuLara ve yuvaya daha fazLa destek bekLiyorum.. Eğer ki ben aktıf oLmama rağmen ne post atarım nede beşiktaş için bişey yaparım dıyen varsa kendine dikkat etsin SağLıcakLa kaLsın, kartaLLar hazır kıta bekLemekte..

SaygıLar oLsun.. ;)

selam kartallar..nasılsınız diye sormayayım..biliyorum ki bomba gibisiniz..=)

Q7'nin cefasını çektik şimdi sıra sefasını sürmede..=)

Hoş Geldin Bülent Abi :)

hoşbuldum Mesut..=)

gördün mü transferin hasını..

Hackhell'de şimdiye kadar okuduğum en güzel haberi okudum bugün..=)

Selamlar Kartal Yuvası.

1 haftalık tatilden sonra yine aranızdayım :)))

Sende Hoşgeldin Abim :)
Görmemmi Abicim Yaa :) Tüpçü Kedi Olalı Bi Fare Tuttu

vaayyy güneş, deniz, kum üçlemesini bırakıp aramıza gelmiş Muhammed'im..=)

hoşgeldin can..nasılsın..?

Sende Hoşgeldin Abim :)
Görmemmi Abicim Yaa :) Tüpçü Kedi Olalı Bi Fare Tuttu

ah tüpçü ahh..ne diyim ben sana..elin tabata'sına 15milyon euro vereceğine böyle bi transfer yapsaydın geçen sene şimdi durum çok farklıydı belki de..

Hoşbulduık KArtallar. deniz kum, güneşin hası kartal yuvası abi

nasıl geçti tatilin..stresden kurtulmuşsundur inşallah..=)

Aynen abi stres filan kalmadı =) yarın iş başı yapıcam

ben kaçar abi
iyi geceler herkese

tekrar hoşgeldin..

grşrz İnşallah..=)

Siyah SaçLarm ßeyaz Tellerle DoLsa, Hayatm Tribünde SoLsa , Eğer ÖLüme Sebep KARTAL Aşkıysa, Razıyım Mezarım İnönü'de OLsa!

Seviyorum ßu Sözü ...

Özlemişim Yuva'yı....

Selam Kartal Yürekliler, Nasılsınız?

Eyvallah kardeşim. ne olsun iş güç =)

Muhammed kardeşim hoşgeLdin..ÖzLettırdın kendını bu 1 haftaLık açıgı kapattırmaLısın.. ;)

Hoş bulduk kardeşim.
Evde net yok, daha bağlatmadım yeni taşındığımız yere. gündüz de işyerinden yapabildiğim kadar artık idare edin =)

Geri