Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelmeyen göremez, bilmeyen anlatamaz,Hissetmeyen hiç bunu yasayamaz.Bağırırken inan ki dert kalmaz,Bu taraftar geri vites yapmaz...
Sana olan sevgimiz karşılıksız..Sana olan maddemiz bağlılıktır..Doğru yolundan sapmamaktır..Atkımı sımsıkı kavramaktır..
Beşiktaş'ım sensiz bir hayat yok!..Sensiz günlerin anlamı yok!..Seninle ağlayıp seninle gülmüşüm..Sensiz aşkın anlamı yok!..
Türkiye sevgiyi bizden görmüş,Sevginin uğuruna kaç kisi ölmüş?Siyah zindansa; beyaz aydınlık..Herkese nasip değil BEŞİKTAŞ'ım..
sevgili KARTALLAR 23 mayıs akşamı vatani görevimi Bilecik Jandarma Eğitim Komutanlığında yapmak üzere yola cıkıyorum...24 mayıs mesai bitiminde teslim olacağım....uzunca bi süre aranızda olamayacağım...Cok iyi günlerimizde oldu,Kartal Yuvası dışındaki arkadaşlarla atışıp kavga ettiğimizde....Herkes hakkını şimdiden helal etsin varsa benden yana ananızın ak stü gibi helal olsun...
Mozole Mirach
..eRDeM..
Hellfire
dr.mud
Cesur201
ali06can
OtLuPeynir
remington
~SiLenT ScЯeaM~
HardRhymeR
PePeSanceS
HypéRioN
hepiniz kendinize iyi bakınn döndüğümde eksik istemiyorum ona göre )
HeLaL oLsun kardeşım heLaL..Seni bekLiyor oLucaz duaLarımızı eksik etmeyecegız senın için..Kendine dikkat et fazLada özLetme kendını ara sıra ufak çapLı kaçamakLar yap geL yuvaya..HayırLı teskereLer kardeşım..