HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

iyiyim mami..teşekkür ediyorum..=)

nasıl gidiyor..herşey yolunda mı?

iyiyim çok şükür abi. Beşiktaştan başka herşey yolunda.

az öncede sitede bi durum oldu. canım sıkıldı

her ne olduysa sıkma canını sen..iş olacağına varırmış..

Zeyna varya abi ona bi tebrik konusu açmıştım. o konuyla ilgili benm yüzümden tepkiler almış ona sıkıldım.

sen ve zeyna'nın olduğu bir konuya kim neden tepki gösteriyor onu anlayamadım..ikinizde forumun en beğenilen üyelerisiniz..

konuya yazılan mesajlara baktım.. millet, Zeyna'yı sevdiğinden olsa gerek ufaktan takılmışlar.. büyütülecek bişey değil..=)

forumdaki Beşiktaş'lı sayısı arttı sayende mami..hoş geldi safalar getirdi..=) ayrıca kimsenin tekelinde de değil Beşiktaş ;)

Zeyna'yı bize tanıttığı kadar tanıdık..benim tanıdığım Zeyna gelir merak etme sen..sadece geçici bi kırgınlık olmuştur..

Belki bilmediğimiz başka şeyler vardır bilmiyorum. gelir inşallah

gelir gelir merak etme..;)

sen şu pankart olayını anlat hele..nerden aklına geldi böyle bişey yapmak..=)

Abi aslında uzun zaman önce aklımda olan bişeydi bugüne kısmet oldu. keşke burdan da bi kaç arkdaşım gelseydi daha iyi olurdu. olmadı gelemedi kimse. maçtan iki gün önce koydum kafaya. gittim boyaları aldım. bi de büyük bi çarşaf ayarladım :) dedim maç günü yazarım. Annem saolsun yarısını kesmiş almış. biraz acemice oldu ama artık deneyeceğim başka bez yoktu. bir iki yerini de yanlış yazdım siyahla boyadım :melek

yanlış yazdığın yerler için üzülme..ayrı bi hava katmış olaya..=)

harika görünüyordu valla..ellerine sağlık..

2h4m6ic.jpg

cok profesyonel bi çalışma olmadı idare edin artık Kartal Yuvası.....

2h4m6ic.jpg

cok profesyonel bi çalışma olmadı idare edin artık Kartal Yuvası.....

Emeğine sağLık serdar,gayet güzeL oLmuş.. BüLent abiyi temsiL eden kartaL ayrı bi güzeL oLmuş gözüm kaLdı.. =P

Eyvalla iyi düşünmüşsün ama.
neden benim aklıma gelmedi daha önce :)

MozoLe Miяach;4924817' Alıntı:
Emeğine sağLık serdar,gayet güzeL oLmuş.. BüLent abiyi temsiL eden kartaL ayrı bi güzeL oLmuş gözüm kaLdı.. =P

bende benden gözümü alamıyom..=)

ellerine sağlık serdar..iyi iş çıkarmışsın..

sağolun varolun...Bülent Abi senin kartal biraz farklı olsun istedim :):)
unuttugumuz kimse yok demi ayıp olmasın sonra ilk sayfadaki isimlere göre yazdım çünkü..

Kartal Yuvası ben kaçar. hepiniz Allah' a emanetsiniz.

Geri