HackHeLL KartaL Yuvası [ Çǿκ کε√díκ طę ∂طí ]

İnşallah günün birinde nasip olur Mert..şimdilik sanal olanıyla idare ediver..=)

2aj5isg.jpg

KartaL Yuvasında Oyuncu Değişikliği
Giren Oyuncu ÖMER
Çıkan Oyuncu Eren

Eren kardeşimizin okul ve özel hayatındakı yogunluk nedenıyle kısa süre dinlenmeye cekıldı.. Kısa sürede yenıden Yuvada yanımızda olur inş...

selam Kartallar.. =)

bu hafta kazançlı bitti..ertelenen maçımızı da alırsak puan farkı 3'e inecek..

A.seLam.. VaLLa aynen öLe oLdu.. Arkadan sessiz sedasız geLiyoruz.. İnşaLLah bu senede mutLu sona uLaşırız.. :)

rakiplerimiz sağolsun..onlar öyle diyorlar ya.. =)

onlar sayesinde şampiyon oluruz yine bu sezon..!

Başka sevgiler görmedi gözümüz, kutlu olsun Beşiktaşk'ım sevgililer günümüz...!!!

5pn574.jpg

Senin sevgin 365 güne sığmazken 1 güne nasıl yetsin..

Tek gerçek aşk BeşiktAŞK

Cumartesi Beşiktaşımızı Sizin Yerinize Ben İzleyeceğim İnş :)

KartaL Yuvası Uyuyormusunuz ?? Şu AçıLan KonuLara Bi Zahmet Yorum Yapın.. Askerdeki Kardeşımız BiLe Bi Çogumuzdan Daha Aktif.. CanLanın Biraz..

hele şükür girebildim hh'ye..

selam yuva sakinleri..nasılsınız..=)

Evet sanırım sorun gideriLmiş.. A.seLam abi biz hamdoLsun iyiyiz sen nasıLsın ??

Beşiktaş Tribününe Doğru Yola Çıkıyorum Kartal Yuvası Allaha Emanetsiniz Size Mutlu Haberler Getiririm İnş Ordan

selam kartallar..

maçı izleyebileceğimiz link yokmu kimsede..=)

Sevgilimizden aldığımız 14 ŞUBAT hediyesi çok iyi olmasa da, Onun Bitmeyecek Sevgisi Bize yeter.

Başın Öne eğilmesin
Aldırma Kartal Aldırma
En Büyük sen değil misin?
Aldırma Kartal Aldırma

Dışarda yüzbin taraftar
birgün ağlar birgün coşar
Seni bu sesler oyalar
Aldırma Kartal Aldırma​

Beşiktaşımız sevgiLiLer günü öncesi yine yaptı yapacagını..Olsun biz zaten aLışkın değiLmiyiz.. Acıya karşı sempatimiz var buyursun geLsin.. { Yeter Ki Beşiktaş'ımızdan GeLsin.. }

Tüm KartaL Yuvasının SevgiLiLer Günü KutLu oLsun.. 1 Ömür Siyah & Beyaz RenkLerin GöLgesinde Geçsin..

Başka sevgiLer görmedi gözümüz, kutLu oLsun Beşiktaş'ım sevgiLiLer günümüz..

n69s2d.jpg

Geri