kooz edit butonunun yerini bilmio sanırım ben değiştiriyimmiCHI€F' Alıntı:yaw hepsini geçtimde ben nicki CHI€F olarak değiştiim anlarda sen mvardar olarak yazmışsın oda güzel yenilerini beklioruz![]()
SQULACHİ' Alıntı:kooz edit butonunun yerini bilmio sanırım ben değiştiriyimmi![]()
SQULACHİ' Alıntı:kooz edit butonunun yerini bilmio sanırım ben değiştiriyimmi![]()
asistanda bi p*ka yaradığı yokCHI€F' Alıntı:olm senin asistanın değilmi yetiştirsene![]()
SQULACHİ' Alıntı:asistanda bi p*ka yaradığı yok
bugüne kadar kapadığı konu sayısı : ya 4 yada 5 ( buna karşılık söyleyeceği şeyide şimdiden ben söliyim senin artıklarını toplamaktan konu kapayamıyom dicek)
zuahaha mehauasdh![]()
SQULACHİ' Alıntı:asistanda bi p*ka yaradığı yok
zuahaha kısma lem kooz
bugüne kadar kapadığı konu sayısı : ya 4 yada 5 ( buna karşılık söyleyeceği şeyide şimdiden ben söliyim senin artıklarını toplamaktan konu kapayamıyom dicek)
zuahaha mehauasdh![]()
zuahahah kooz son günlerde yumuşama görüyorum sende :sigara:[KooZ]' Alıntı:olum ben malımı biliyorum 4 yada 5 konuymuş senin kadar laubali birisini daha görmedim
milletin emeğine biraz saygı göster ben konuları kapıyomda hepsini kapamıyom millete yazık
SQULACHİ' Alıntı:zuahahah kooz son günlerde yumuşama görüyorum sende :sigara:
[KooZ]' Alıntı:ben mi yumuşuyom olum sen herkezi kendin gibi görüyon doboş![]()
sen demedin mi bana maç yapalım benim tanıdık top arkadaşlarım war onlar yardımcı olurlar bana dieDOP AQ[KooZ]' Alıntı:ben mi yumuşuyom olum sen herkezi kendin gibi görüyon doboş![]()