hackhell in göz rengi?????

hackhell in göz rengi?????

• Kullanılan toplam oy
    159

ahanda bu benim göz :) walla rengini bilemicem :) :D :saf:

+1 rigal de napalım açıolar işte:saf:​

lem ates kırmızısı........
Bazende eflatun falan oluyo..[caktırmayın hayal mahsulğ..sadece klavyeyi aglatıyom hepsi bu...]

Kahverengı bu arada..:):)

[ RigaL ]' Alıntı:
Forumun boku çıkıyor yavaş yavaş..

sen bu yorumu neye dayanarak yaptın anlayamadım ??
anket bölümündeki gayet açık net ve merak edilebilcek bir konuda nası böyle ahlaksızca bir yorumda bulunabilirsin
forumda kimseyi zorla tuttuklarını sanmıyorum

react0r' Alıntı:
sen bu yorumu neye dayanarak yaptın anlayamadım ??
anket bölümündeki gayret açık net ve merak edilebilcek bir konuda nası böyle ahlaksızca bir yorumda bulunabilirsin
forumda kimseyi zorla tuttuklarını sanmıyorum
ahlaksızca mı ?

Morcivert.... :D

Pardon Siyah....Gerçek bii kasvet yaniiii

b.ku cıktı neır abi ben anlayamadıkm pek...Kuzen yardımcı ol hh kullandıgı lısanmı degıtıde benı mhaberım yoq..hh aynı yoda devam edıyo yorma sen kanı rahat ol sorun yoq..!!

yeşil yeşil bakarım
çok feci can yakarım :D

inanmıyacaksınız ama göz rengim pembe ve ortasında bi siyahlık var

KaLaMaRss' Alıntı:
inanmıyacaksınız ama göz rengim pembe ve ortasında bi siyahlık var
pembe gözrengimi olur be kırmızı desen deriz belki wampirdir ama pembe nasıl oluyo

[ RigaL ]' Alıntı:
ahlaksızca mı ?

elbette, öncelikle konuyu açan arkadaşımıza saygılı olmalısın , düşünmüş ve böyle bir anket oluşturmuş,

"
3-Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller
kullanmak, her türlü taciz edici yazı forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. Kurallara uymayanlar cezalandırılacaktır.
"

bu kural çerçevesinde hareket etmen dileğiyle..

tmm gergınlık yaratmayın
benım ela askımde masmavı bakıo dunyaya :D

:) tamam tamam sizin dediğiniz olsun ela:D

react0r' Alıntı:
elbette, öncelikle konuyu açan arkadaşımıza saygılı olmalısın , düşünmüş ve böyle bir anket oluşturmuş.

Büyütcek bi durum yok aslında..

Bi önceki mesajına cevap veriyim : )

ff7sr.jpg

Hackhell yöneticilerinden kady`nin kırmızı içinde belirttiğim yazısına dayanarak yapmıştım o yorumu .

Neyse bu başlıkta başka yorum yapmama gerek yok gibi..

Daha fazla uzamaması dileğiyle.. : )

:) tartışmaya gerek yok ne güzel işte kardeşimiz calıştığımız yerlerden soruyo:D

rigal sana tek bırsey soyluyorum bende yaptım baska bı forumda boyle bır cvp hanı senı ndeyımınle kapak tarzında..ki o arkasalar sunda armaızda ve kendını bılıyo..sana tek bırsey soyluyorum dobra dobra delıkanlı gıbı..sadece paylamısını yap ve kenara cekil cok sesın cıkarsa ayagan kayar yani kaydırırlar ben yasadım sen yasama derım ben..dedıkelrım ogut degıl tamamen yasanmıs olaylardan alıntıdır..!!!

Geri