Hackhell in En karizmatigini Seçiyoruz !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasılım ama

ya en karizmatiği diyince tabi bizim şansımız kalmıyo:S yaş küçük tabi!!! kahvede okey bile oynatmıolar doru düzgün geceleri:(

ama ilerde inş daha farklı yarışmalarda alcam derece:D yaaa kendimi övmim şimdi herkez tanır beni burlarda , basket takımında kaptan olmak deli işe yarıo:D

buda sınıfta. Bergama Anadolu Öğretmen Lisesi bu arada güsel okul ama ( poker oynarken yakalandık , pullar yerine monopoly parasını kullanıoduk:D , işte bisim üst komşu bide yakalayan öğretmen kumar oynamaktan disipline gittik ,( çok gittik de en delisi buydu ) Kumar oynamak ve oynatmak bide:D

i5566_hiiiuuuvvv.jpg

Reactor le Aktuğ a verdim oyumu....:clap :clap ( gerçi en karizmatik benim ama onlar da fena değiller hani:durdurun :durdurun ..) hayırlısı olsun.....:biggrin :biggrin

Buyrun burdan yakın bakalım...

i5583_musti.jpg

Benim neyim eksik bende katılıyorum... boylece ilk defa hhde bi aktiviteye katılmış oluyorum:melek

b-90407-dfhrsjrsyfxjyfj.jpg

b-90443-sdgdtgjnf.jpg

b-93539-gjdskglbsgdb.jpg

rakip tanımıyoruz

Grnt041.jpg
[/IMG]
Grnt014.jpg
[/IMG]
U118.jpg
[/IMG]
Resim68.jpg
[/IMG]
eeee o zaman işte geldikkkkk:clap :clap :clap

gec kalmıs olsakta bende gaza geldim sanıRIm bu ne ya herkes bi resim koymus ; ))

harbiden bakmak için girdim ama şu dipsis ispik de koyduysa cidden ayıp olur :)
ispik olm, laf sokma öperim :)

free-3.jpg

Başlarken not: Teşekkür edecekseniz 1. ve 2. resimlere edin. 3. resime teşekkür etmeyin. O resmi öylesine koydum =)

burda hanımı editledim =) delete :durdurun :durdurun

resim1.jpg

bu ufaklıkla resmimiz...

DSC00343.jpg

buda ufaklık konuları kapatıp çöp kutusuna gönderiyor (yardımcı modum)... babasının kızı trojencileri hiç sevmiyor =)

Image.jpg

maksat yarışmak değil maksat kaynaşmak... :goz:​

33a6x4n.jpg

valla evde olmadığım için forum içinde mevcut olan en katil ifadeli resmimi koydum bende =)
maksat katılımcı olmak =)

gerçi reac dai den fırsat kalmaz ama belki bıyıklarım hatrına kaparım tşk leri =)

Alın Bakalım Buda Benim :D:D:D

8139allalaa.JPG

Bende Resim koyayım dedim bu arada biraz etraf dağınıt ama evde onarım vardı o yüzden :D:D:D
Resim 1

54c99wk.jpg

Buda Resim 2
61tz80n.jpg

oy Toplayamam ama niyede sağolun
Not: Oyum genco ve reactore gitti tabi 1 kaç kişide oldu
Oyları bana verenin de Vermeyeninde Canı sağolsun:melek

DİP NOT: Fotaraflar cep telle Çekilmiştir Affedin...

Ben Kimim?

İŞTE BU DA BEN.BİLGİLERİNİZE ARZ OLUNUR:D
6238hzd.jpg
[/IMG]
HADİ ARKADAŞLAR DAYANAMADIM 2. Yİ DE GÖNDERİYORUM.DAHA FAZLA İLGİ LÜTFEN.....
52g85rm.jpg

işte oldness07 :saskin

arkadaşlar öncelikle karzizmatiklilkte bir iddam olmadığını söylüm.. ama korkunçta sayılmam dimi :D maksat yer dolsun , kaynaşmak :victory

favorilerim engerek ve deerparty

6aqbslz.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri