HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
WALLA NE YALAN SÖYLİYİM BEN imesh ve ares türü paylaşım programlarından sıkılmıştım yeni bi olay arıodum google'dan arattırdım adult forum filan die bi baktım mötüş bişi:D en güzeli yaw resimlere bakarak indirios:Dheheeh

ben bi arkadaştan şarkı istedim şarkıda düşsokağı sakinleriydi:)
oda bana burayı gösterdi.ama çok iyi bişey yapmış
şimdi burda olmaktan çok mutluyum :)

Çalıştığım İşi yerinin hacklenmesiyle orada sitenin ismi yazıyodu oradan tanıştım

Arkadaş kurbanıyım :)

banada bir arkadaş tavsiye etti ama fazla sevmedim ilk lerde ama şimdi bağımlısıyım

www.spy.gen.tr adresini tıkladım oradan buraya linklendim o siteyide yeni yeni ziyaret ediyordum kısmet buraymış demekki

bundan 1 sene once online battle netde diablo oynarken adamin biri acc lerimizi hacklemis infolarimizada hackhell tarafindan hacklenmistir diye yazmis bende neymis bu hack helldiye bi girdim baktim o giris o giris sonradan anladik ki adamin hackhell le bir alaksi yokmus sadece bizi sasirtmak icin yapmis bulduk elemani tabe :) ama burdan kurtulamadik gerci kurtulmakda isteyen kim:)

Yuc3L söledi :saf:
hatta referans die bni göster dedi :angel:
:ban:

ben aslında bir programı arıyordum arama motorundan ve onume hackhell cıktı ve ogun uye oldum iykide olmusum burda olmaktan cok mutluyum

Googlede Hack ile ilgili birşeyler ararken karşıma cıktın

Birden sanal alemde vazgeçilmezlerimden oldun

Vazgeçilmezlerim benim için çok önemlidir . Olmazsa olmazlarım olurlar...

Hayatım boyunca böyle tesadüflerim az oldu

Sende en güzel tesadüflerimden birisi oldun HACKHELL AİLESİ

Nice YILLARA ...

msn-hack ile uğraşıyordum bir zamanlar ve 3 ay önce bu siteye rastladım.Net'ten 3 saat çıkmazdım şimdi bütün waktim hackhell le geçiyor ve geçicekte.Bu site yapan abilerime çok teşekkür ederim.

Geri