HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
Bigün odaya girdim baktım kardeşim ceset resimlerine bakıyor.Dedim ulan böyle irenç bir durumu kim böyle ulu orta paylaşır.Meğer bizim Sickdret miş:D
Bi girdim.Bi dahada çıkmadım:D

ben mimari ve inşaat programları arıyordum. Arama motorlarında gördüm hackhell den başka bi yerde de bulamadım. bence arkadaş tavsiyesi ve arama motorlarına yüklenin. 10 arkadaşına mesaj gönderene kullanıcı adı değiştirme hediye edin. :):)

bir konu araken arama motorundan öğrendim burayı

bana da thorpedo söledi zaten oklda hackhellden başka bişi konuşmuyo ki herif:D

tanısma

telefonu tema ararken geldim daha bırakamıyorum:vur fazla msj yazmadığıma bakmayın elimde olsa her dakika burda olcamda işte okul:D

taharcı bana güvenli site deyip
sık kullanılanlara ekledi bende
bende hemen üye oldum
çok ta memnunum

Arama yaparken Buldum BaĞıMLıLıK YaPTı:goz:

eskiden başka bi foruma takılıodum ora mahkeme kararı ile kapandı yazıodu ismini versem reklama girermi bilmem ama ben vermeyem yine orayıda bi abi tavsiye etmişti ztn sonradan dedi orası hackhell la birleşti ne felan dedim o ne biçim ad :D sonra bana çekici gelmeye başladı böle işte :D:D:D:D

keyLoger trojan işLeriyLe uğrasırken öyLe rast geLdiydim :)

şu leke denen abi (veya abla) lütfen biraz terbiyeli resimler koyarmısınız?ben 12 yaşındayım da...:(

eskiden başka bi foruma takılıodum ora mahkeme kararı ile kapandı yazıodu ismini versem reklama girermi bilmem ama ben vermeyem yine orayıda bi abi tavsiye etmişti ztn sonradan dedi orası hackhell la birleşti ne felan dedim o ne biçim ad :D sonra bana çekici gelmeye başladı böle işte :D:D:D:D

yanlısın var yada ben bılmıorum hackhell hıc bı forumla birlesmedi ... ha eskıden bızım sıteye yonlenen forumlar oldu :durdurun o ayrı ama bırlesme yok :goz:

Geri