HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
imdaaattttttttttt !!!!
biri bana yardım etsinnnn ; burada kayboldumm .. ne yapcami bilmiormm .
site cok güzel ve aktif , fakat sakarlık bende ....
imdaaattttttttttt

bence çok güzel olmuş ellerine sağlık

Ben arkadaş tavsiyesi üzerine üye oldum keşke daha önce üye olsaydım. Ayrıca ben bişey sorucağım bu forumda eklediğim programı google de arattım ama çıkmadı neden?

[Mr.]MAESTRO' Alıntı:
Ben arkadaş tavsiyesi üzerine üye oldum keşke daha önce üye olsaydım. Ayrıca ben bişey sorucağım bu forumda eklediğim programı google de arattım ama çıkmadı neden?

googlenin moturu bozulmuş :)

I Love You

ya ben ilk zamanlardan beri biliyordum darkın böle bir çalışması olduğunu. ama açılışda biraz geç kaldım ama hemen üye oldum.. ben bu ortama girmeden yapamam bu arkadaşlar benim canım ciğerim. biricik aşklarım..

ay lav yu dark_angel , solarız, kady,sorunlu,x_files,manalisa, ve diğerleri......

bana bi arkadasım tavsiye etti. İyi ki de söylemiş. Ondan daha fazla sitede vakit geçirdiğim kesin :D

başından beri burdaydık¿?:)

valla ben başka bi forumdaydım.Adamın biri bi albüm koymuş zip şifresi'de www.hackhell.com 'du.Ben de dedim bakayım nası bişimiş şu hackhell .sonra baktım manyaq bişey.buraya bağımlı oldum!!!

valla ii adult arıodum bi arkadaşım burayı tavsiye etti geldim ve neredeyse adult bölümüne girmedim yani o kadar güsel bi siteki bağımlı olduk şimdi 7/24burada yaşıoz:D:D

Foruma Neden Üye Oldunuz?

4 yanlış bi dooruyu götürmüyo stres yapmanıza gerek yok :)

Hicbiri ama admin çok samimi dostum :)

eski arkadaslarımın hepsı burdaydı bı forumda tanısmıstık .. e yenı tanıstıgım ınsanlarda oldu iyi oldu hani :)

neden hiçbiri hemen açıklayayım
çok basit üye olmadan hiçbir şey yapamıyorsun, üyelik isteniyor :) :) :)

$öYLe aÇiKLiYaYiM.

DiĞeR ForuM'Da iDiq....

DaRK_aNGeL'iN YoKLuĞu oLMu$Tu...SiTe'yi ßiRaKMi$Ti..

Taßi aRKaSiNDaN ÇoK GiDeN oLDu..

aRa$TiRaRaq..

PaRTiZaN aRKaDa$iMin DeDiĞi Gißi...ßu SiTe'Ye YöNLeNDiM...

iLK aYiNDaN ßeRiDe ßuRDaYiM....

ÇoK ßüYüDüq Çokk....:)

DarK_aNGeL'i $u Konu'Da ÇoK TaKTiR eTTiM..

DiĞeR SiTeYi ßiraKiRKeN KiMSeYe ßeN SiTe YaPTiM DeMeMi$Ti....

ßirDeN GiTMi$Ti...ßeN aRa$TiRaRaq ßuLDuM HêMDê...

ßu KaDaR'Ciq.

bi kaç saniye farkla dark tan sonra üye oldum az gitsin ilk üyesi ben olacaktım yani buranın 2. üyesi benim ;)

neden olduk bilmiyorum dark olun len dedi olduk : )

Geri