HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
Yaşı biraz geçkin bir adamın merakı...

Nasıl tanıştım...
Bir öğrencim (ewet itiraf ediyorum ben bir öğretim elemanıyım) bilgisayar aldığımı duyunca bana internette gezerken hackerlara dikkat etmemi söyledi. ben de google aramamda hackhell'i buldum. Kafamın aldığınca verilenleri anlamaya çalışınca hoş bir uğraşın içine girdiğimi farkettim. Sizden çok şey öğreniyorum.
teşekkürler...

Ben Teşedüfen Buldum bu siteyi :) sorunsuz çalışan bi serveri var seviyorum burayı...

Zuhahaha en komiği benimki wrdomdayken nickini tam hatırlamıyorum elemanın biri : ya bi forum sitesi var burdakilerin yarısı orda die bi başlık açmıştı :D Bende girdim buraya hakketten aynı elemanlar :D buraya üye oldum öyle işte...

farklı bir formada uye ıdım dark_angel davet etı o gundur bu gundur buradayım kopmayada nıyetım yok cunku ne ıstıyorsam var burada bır tv eksık oda olursa artık bılmıyorum ne olur :)

dark angel saolsun, ayrıca ******dan da duymuştum zaten burdaklerin %80 i ordan geldi..

ben baska yerde alistim foruma.. artik dar geliyo bana heryer.. askima dedim bildigin bi yer var mi oda buranin adresini verdi bakalim bu 2.msj devami gelicem kurtulamaicaksiniz benden.bu arada askimda uye buraya.. :D

tam puan++

ben HackHell ile Hocamın tavsiyesi ile tanıştım :) iyi ki de söylemiş ortam güzel....
10 üzerinden100

ben de kardeşimden duyuyodum adını,
hackhell diyip duruyodu. merak ettim üye oldum, sonra da bağımlısı oldum :)
bu arada kardeşim hala üye diil :)
en yakın zamanda onu da üye yapıcam inşallah :)

Ben daha önce w......dan tanıyordum dark react0r sevenclose falan ama ben react0r (eski nicki Sorunlu) nun paylasımını çok begenıyordum ve actığı her konuyu çok dikkatli okuyordum w.......dan buraya geldiğini duydum bende hemen react0r un arkasından geldım bu arada ben react0r un gizli bir hayranıyım tek hedefım onun gibi olmak :D
(artık gizli değil)

walla qyner bana anlatmıştı burayı,soora işte o beni üye yaptı,ben önceleri pek takılmıodum ama soora bağlandım feci şekilde ama mutluyum:):)

react0r cagırdı beni.... lam sorunlu ne cabuk unuttun benı cagırdıgınıda anket duzenlıon ? ;)

nephentes die bi arkadaş wardı,adamı daa ilk gördüümde hackhell die bi mekan var mutlaka gir dedi,soora bakındım biraz,sömürdüm sömürdüm,soora dedim sömür sömür nereye kadar,başladım aktif üyelie:D(ki Nephentes i o günden sonra görme fırsatın olmadı,msn den anca)

bizim by_genco varya işte onun sayesinde tanıştım o beni bu siteye üye etti
ben onun yanında çalışıyordum fakat beni işten çikardı

arkadasın bırı cagırdı ( siz tanımazsınız ;p ) öle geldım ıste allah ayırmasın bızı ne dıyım :) :)

kafama taş geldi bi an bu başlıga bakıyım dedim burdan mış karapapatyayı ben :) ilk hackhell.com açtıgımda gel istersen demiştim hemen gelmişti o gün bugündür (yüzsüz) hep burdadır. :)

rigal cagirdi beni iyikide cagirmis karapatyam dedigin gibi Allah ayirmasin bizleri birbirimizden cok seviyom ben burayi :)

ha bu arada radyo dinleyin bakim http://www.hackhell.com/radyo/

Solariz' Alıntı:
kafama taş geldi bi an bu başlıga bakıyım dedim burdan mış karapapatyayı ben :) ilk hackhell.com açtıgımda gel istersen demiştim hemen gelmişti o gün bugündür (yüzsüz) hep burdadır. :)
huyum kurusun :) kurtulamıcaksınız benden

Geri