HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
yııll 2005 heytt be dun gb .. bı sıte var vermıcem ısmını ehehe.. parcalandı falan dedıler sımdı hackhell var gıt gır takıl hepsı delıkanlı cocuklar dedıler... ana bırı gırımm bakımm dedım.. ogun bugundur buradayım cıkamıyom... ha bi halta yaradıgım falan da yok.. gezıyom 2005 ten berı...

ben geldıgımde sayılı adam vardı...herkez bıseyler yetıstırmeye calısıyodu.. herkez calısıyodu ama.... ozman ftp den fılm ındırıyoduk be .. ne gunlerdı.. hatta fılmlerı ifrit verıyodu.. peh pehh.. gozlerım doldu...

ben beklıyom 2-3 yıl sonra bı hackhell bulusması olurda dark bıze plaket verırdıye..
cok buyudu be site... 257,600 uye teyy yavrum be... ben geldıgımde ... neyse...

üstad arkadaşım önerdi..bi iki site vardı girip çıktığım .seviye,saygı,kalite sıfır full sahte...kızdım arkadaşa bumu lan intenrt-site v.s.zaten yeniyim borç harç bi makine kapmışım..bigün abi dedi buldummm..sağolsun bende buldum..hh seviye,saygı,kalite ve sahte değil.emektar herkese çok tşk.ler.belki fazla faydamız yok ama,bi şeyler paylaşmak..çok güzel,hepinize çok teşekkürler.

valla bi arkadaş önerdı bende bagımlısı oldum buranın artık,askerden kacıp buraya gırıcem:D

tesadüf ama aklıma gelmiyor..
iyiki tanısmısım diyorum:D:)

aradigim bi program wardi, eni$tem bole bi site war bak orda kesin bulursun dedi o gun siteye bi girdim somureyimm die, tabi bi girdim bi daha cikamiorumm ama amac somuru degil ortamm...her$ey cok guzell yaa iiki warsiniz =)

bi arkadaşım tavsiye etti iyiki de etmiş:D artık HackHellden kopamıyom:D:D:D

ÖSS'den çıktım, kendime acilen bi meşgale bulmam gerekiyordu..

evvelden takıldığım forum da kapanmıştı, ne yapıp edip kendime uygun bir ortam bulmalıydım..

can dostum google sağolsun, istediğim gibi bir forum olarak burasını buldum..

şimdi 1.yılım doldu burada, daha nice yıllara inşallah..

Tesadüf eseri program ararken denk geldi:)

walla benim de başımı Sadolayn yaktı...:durdurun :durdurun
euheuheuheuheuh Sado Ay lav yu kardeşim....Hayırlı Cumalar....:biggrin :biggrin :clap :clap

işletim sistemi çöktü bende yeniden format atıp sp2 yükledim pc yi yeniden yapılandırmaya karar verdim ve değişik programlar indirirken yolum hackhell forumla kesişti şimdi ise bu fromdan vazgeçemiyorum mutlaka her pc yi açtığımda tru atmadan geçemiyorum.

~uYuSTuRuCu~ adLı üye yüzünden seßep oLdu:D

oyumu geyik olsun diye X kişinin verdiği adult olayına verdim ama (=

ben bi program arıyordum oradan buldum HackHeLL i baktım ismi çok hoş atladım içeri:)

bide ne göreyim herşey var mk ohoo dedim iyi yere atlamışım zaten bida da çıkamadım :):):)

I love this forum (=

google dan kangal mı pitbull mu diye araştırıyodum bi çocuk girin hackhell.com a görün dedi bende girdim öle oldu işte

Tesadüf eseri... vakit geçmiyordu... bakınıyordum etrafa forum morum bakarken aa hackhell...
dedim gir gir çekinme

Yav girdim Bi Program vardi uye olduk sonra cs server vardı oyle gelişti simdi burda takılıorum

Geri