HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

HackHeLL ile nasıl tanıştınız ?

• Kullanılan toplam oy
    720
Ben tam olarak hatırlamıyorum.Ama ya arkadaşa bi program sordum o bu siteye bak dedi.Ya da arama motorunda program ararken karşıma bu site geldi.Bence arama motorunun etkisi çok büyük.
Girmez olaydım yaaa...Gece gündüz burdayım,çıkamıyorum.Hapsoldum buraya ;)

bana abim DayWalkerr tavsiye etmişti o sayede tanıştık HH kardeşimizle.......

Bana bi arkadaş Rapidshare i atlatmak için program bulmaya çabalarken al buraya gir ben bu site sayesinde xxx arşivi yaptım dedi ama xxx umrumda diildi bi girdim çıkamadım fazla mesaj yazmadım ama baya dolandım sitede harbi siteymiş...

valla ben googlede ole bıyer de bısey ararken karsıma cıktı gırdım ve uye oldum bu sıteye daha yenı de pc ye format atmıstım prg bolumune gırdım aradıgım her seyı buldum bu sıte neymıs dedım hayran oldum ve sımdıde hackhell da olmaktan cok mutluyum:p

google sagolsun

rast gele dolaşır iken(sörfte buldum):hh? gezmeye çıkmıştım gece gece birde ne göreyim karşımda:eek:ha bi site dedim :) olum dal içeri sazan kadar yokmusun,:aşk atladım geldim buraya kadar:durdurun :hhsigara

kaspersky key i ararken :) kaspersky keyleri blacklist e alınca google dan arama yaptım burayı buldum iiiki bulmuşum :)

walla nasil buldum burayi bilmiyrum ama ilk uye oldugumda burasi smdikinden cok farkliydi cok hizli buyudu cok guzel bi forum oldu

Şimdi hatırladım,bi ark başka bir forum tavsiye etmişti,bi sonraki girmel isteyişimde o forumun adını unutmuştum ve baktıım bi konudan 1-2 cümle yazdım google'a,
HackHeLL çıktı..:sigara:

benim şansımdan mıdır nedir.internetten bir türlü verim alamadım en basit yazılımları bile netten indirirken sorun yaşadığım olmuştu.Sonra ı hackell' buldum ve o günden beridir şeytanın bacağı alçıda ! kötü kırılmış :)

arkadaş tavsiyesi ile geldim. hiç pişman olmadım olacağımıda sanmıyorum :)

tamamen tesadüf bi ark msn de adres gönderdi ben de tıkladım olay orda başladı ii de oldu

valla unuttum abi ya!!! ama ilk başta sömürmek için gelmiştim... ama şunu söyleyeyim 1 hafta sömürmüştüm ardından NFS most wanted ile ilgili bir hile prog. vermiştim ki inanın türk forumlarında ilkti bu... bi rus sitesinden buşmuştum, bulmak için çok kasmıştım kendimi siteyi neredeyse son 1 yıldır arıyorum hala bulamadım :( ve yüzlerce oyun seriali vermiştim... teşekkür almak hoşuma gidince basladım paylaşıma :D

gerçi sonradan paylaşmak teşekkür alma olayını aştı, birileri ile bişeyler paylaşmak çok hoşuma gitmeye başlamıştı... çok yaşa HackHeLL

ben de ilk olarak sömürmek için girmiştim, mail hack olayı o zamanlar başımı döndürüyodu, sonra bondcemil'in fake mailini gördüm sitede, hemen aldım yaptım, bikaç tane leşten sonra bıraktım, baydı artık. uzun bi süre hiç girmedim. şimdilerde ise 2. baharımı yaşıyorum :D

indirdigim program sifrelerinde yaziyodu,bende bi bakiyim dedim ...

tesadüf oldu bende.. bisiler ariyordum.. sonra burasi cikti karsima.. iyikide cikmis diyorum;)

Geri