HackHeLL için yaptığın tüm çalışmalar buraya [Tek başlık]

brz daha sekillerde takvim yapsan tam süper olacak :durdurun

ellerine sağlık güzel çalışma sonuçta hackhell için yapılmış uğraşılması bile bir emektir...

HACKHELL Wallpapers By BlackwomaN....

Hackhell İçin Bazı Wallpaperlar Hazırlamıştım...Aslında daha çok var hele yapıp sildiklerimi saymıom bile:) Biraz fazla mükemmelliyetçi ve seçiciyim sadece bunları koydum şimdilik...Beğendiyseniz diğerlerinide eklerim devamı olarak...Umarım Beğenirsiiiniz...HH'ye canımız Feda...:goz:

İlk Resmin 3 farklı Versiyonunu yaptım herkesin zevki farklı diye...

HH3copy.jpg

HH6.jpg

Untitled-1scopy.jpg

DVcopycopy.jpg

Birde yetkili birinden rica etsem bana hh logosunun birkaç farklı halini yollayabilirmi acaba? Kahve molası resmindekinle fazla birşe yapılamıyor maalesef:)

Waov Güzel OLmu$ ;)

saolllllllllllda
iki tane nie açtınız ki konuyu

diğeri wallpaper kısmında orda hh wallpaper konusu var ama kilitli maalesef bende 1001 görür oraya ekler belki diye açtım anladın?:goz:

Senin seviyendeki bir insana göre çok iyi işler çıkartıyorsun Furkan.Senin seviyeni bilmeden bişeyden anlamayıpta yorum yapanları takma sen.Onlar herşeyi bilirmiş gibi yapıpta hiçbişey bilmeyenlerden.Tırda çarpta atta tepse ileride daha iyi olacağından ümitliyim.
Bilenin sözüne bak sen bilmeyenin değil ;)

Senin seviyendeki bir insana göre çok iyi işler çıkartıyorsun Furkan.Senin seviyeni bilmeden bişeyden anlamayıpta yorum yapanları takma sen.Onlar herşeyi bilirmiş gibi yapıpta hiçbişey bilmeyenlerden.Tırda çarpta atta tepse ileride daha iyi olacağından ümitliyim.
Bilenin sözüne bak sen bilmeyenin değil ;)

çok güzel olsa benim elime birşey geçmicek .. çok kötü yapsamda elime birşey geçmicek ..
beğenilmesi tabikide mutlu edicektir .. ama beğenmeyenlerde neden beğenmediğini söylerse benim için biraz iyi olur ve o yönde çalışmalar yaparım diye düşünüyorum ...

yorumun için tşkler abi..

güzel olmuş ama üstelik son resme bayıldım .. mümkünse onu nasıl yaptığını anlatırmısın ...

Yav Black merak Ettim o Şeytan kadın mı Erkek mi :D

harika valla çok güsel eline sağlık

Geri