Hackhell hostıng şirketı tarafından kurulud

mahmut1520

New member
Reaction score
0
slm beyler ben bırşeyı merak edıyorum hackhell hostıng şirketı tarafından kuruludu ve hangı domaını aldı bılgısı olan varmı bıde hangısını aldı

walla ben bilmiyorum..adminlerimiz bilir...

eğer bılıyorsanız msj atın dedım sana sormadımkı genede saol:)

Önce biraz arastirmaci olalim ve okuyalim.
Forum'un alt tarafina baksan hangi sirketi kullandigini anlardin.

Orada kocaman bir logo koymuslar senin icin.

nx.gif

pek sağlam bişey değil sanırım.

Önce biraz arastirmaci olalim ve okuyalim.
Forum'un alt tarafina baksan hangi sirketi kullandigini anlardin.

Orada kocaman bir logo koymuslar senin icin.

nx.gif

moyo arkadaşa niye kızıyosun beyninin yarısını kullanamıyo bide üstte arkadaşın birine sana sormadım ki demiş kime sordun pardon ?

moyo arkadaşa niye kızıyosun beyninin yarısını kullanamıyo bide üstte arkadaşın birine sana sormadım ki demiş kime sordun pardon ?

(arkadaşım bıraz terbıyelı konuşsan ne bılelım senın aklının hiç bırazını bıle kullanamdığını) ben oraya baktım ama hangı sını almışlar dedım
mayo kardeş sende haklıın ama ben o sıteden hangısını aldığını sorcaktım bıraz yanlış msj yazmışım

(arkadaşım bıraz terbıyelı konuşsan ne bılelım senın aklının hiç bırazını bıle kullanamdığını) ben oraya baktım ama hangı sını almışlar dedım
mayo kardeş sende haklıın ama ben o sıteden hangısını aldığını sorcaktım bıraz yanlış msj yazmışım

sen biraz aklını kullanmayı denesen konu açıyosun yardım istiyosun arkadaşın biri cewap weriyo bilme4diğini söylüyo sana sormadım diyosun kime sordun adam iyi niyetiyle cewaplamış senin yaptığına bak ?

sen biraz aklını kullanmayı denesen konu açıyosun yardım istiyosun arkadaşın biri cewap weriyo bilme4diğini söylüyo sana sormadım diyosun kime sordun adam iyi niyetiyle cewaplamış senin yaptığına bak ?

ewet adam bana ıyılık yapmış Allah razı olsun ama senın aklını kullanamıyor dıyecek hakkın yok ve hiç bir zamanda olamaz

Geri