hackhell her siteyi hackleyecek

ases

Altın Üye
Reaction score
0
uzun süredir iş hayatına verdiğim şu gençliğimin en güzel yıllarını hackhelldan ayrı kalmanın hüznü sardı:aşk geldim eve yorgun argın biraz özlem gidermek ve yaşanan önce anıyı yadetmek için hala sık kullanılanlarımda gözüm gibi sakladığım hackhella girdim üye sayısını gördüm yanlış anlaşılmasın ama şöyle bir oha dedimm:) ve kendime pay çıkarıp eski ingilizce moderatoru olarak yaklaşık 1 milyon kişi ingilizce öğrenmek için üye olmuş dedim:D olayı daha da kişiselleştirip kafa karıştırmadan bir öneride bulunmak istiyorum lütfen sadece bana katılanlar yorum yazsın eleştiriyi özelimde kabul eden bir prensibim var:p

ark.lar hala öneriler ve şikayetler kısmına baktığımda yıllardır değişmeyen başlıklar gördüm ve bu beni sinir etti :mad: neymiş efendim adam veriyor pkk sitesini veriyor dine küfreden siteyi alın la bunu hackleyin diyor siteye 10 kişi girerken siteye giriyor 100 kişi bizde bu tür(iyi niyetli) fakat bilinçsizce yapılan bu işi pasifivize etmek için yeni bir bölüm açmayı öneriyorum bölümün adı şu şekilde olabilir;

hacklenmesini istediğiniz siteler

siz söyleyin biz hackleyelim vs. vs

bölüme girincede şöyle sitenin ağır toplarından(ağır olmasada diğer nitelik bakımından bu genco olabilir:D) birisinin şöyle bir yazısı çıkacak

bak güzel kardeşim buraya link yazıyosunuz o linkler hacklenmiyor aksine daha da reklam kazanıyor gibisinden bilinçlendirme yapılarak bu isteklerden kurtulmayı ve böyle sitelere hit kazandırmamayı öneriyorum.

ne dersiniz?

valla kafam çok almaz bu tip mevzuları ama reklam yapıldığını düşünüyosan haklısın..

kanka selammmm...

nbr... seni görmek güzel...

genco gene aşık olmuş, melankoli :) geçelim onu biz

boşver hack - mack hayat nasıl. bide artık hackhell'de hack dökümanları yasaklandı :D

keyloger vermek bile yasak.

vallaha ases Sen Nersen + Derim..

Ho$GeLdin Seni Yeniden Görmek Cok GüzeL..

hoşgeldin :p bahsettiğin şey sanırım reklam botları gibi birşey,
2-3 mesajda bir araya girip google reklamları vs. diye post kasıyor :)
tek farkı sadece bahsettiğin konuda konuyu açanın karşısına çıkması..

aslında ağır toplardan değilde HHMan' çıksa karşılarına :hhsopa daha iyi olur :melek

ihsan hala geceleri cok mu takılıyorsun : P

oo
bizim eski dewrelerden bi üstad daha gelmiş.
hoşgeldin dai...

daha önce böle bi başlık açılmıştı.okuyan okudu,zaten su siteyi hackleyin diye konu açan zöveleklerin çoğu reklam peşinde.burdakileri saf salak zannediolar

Ooo eskilerden biri daha gelmiş hoşgeldin ases ;)

hoş geldin
vallaha bende sana katılıyorum +1905 veriyorum :goz:

Ooo eskilerden biri daha gelmiş hoşgeldin ases ;)

aga hb asıl eskileri görmek güzel ama coğu görevi bırakmış ama olsun react0r arada unutmayalım unutturmayalım yapıp alayını elden geçiriyor:D

oo
bizim eski dewrelerden bi üstad daha gelmiş.
hoşgeldin dai...

daha önce böle bi başlık açılmıştı.okuyan okudu,zaten su siteyi hackleyin diye konu açan zöveleklerin çoğu reklam peşinde.burdakileri saf salak zannediolar

aga modifiye dedinmi üstadlığın lafımı olur;) hb aga

CHI€F;3189289' Alıntı:
ihsan hala geceleri cok mu takılıyorsun : P

vay kardeşim benm sen buralardamıydın en son ayrıldığımda gözükmüyodun varya girmek için sırf gitmemi bekliyodun demi anladım ben meseleyi rahat ol:D aga ases dedik gecesiz olurmu be;)

hoşgeldin :p bahsettiğin şey sanırım reklam botları gibi birşey,
2-3 mesajda bir araya girip google reklamları vs. diye post kasıyor :)
tek farkı sadece bahsettiğin konuda konuyu açanın karşısına çıkması..

aslında ağır toplardan değilde HHMan' çıksa karşılarına :hhsopa daha iyi olur :melek

hb. oncelikle ya bahsettiğim mesele hergun adamlar konu açıp şu siteyi hackleyin mackleyin muhabbeti var ya işte onlara engel olmak için yukarda bahsettiğim gibi bi bölüm açmak;)

vallaha ases Sen Nersen + Derim..

Ho$GeLdin Seni Yeniden Görmek Cok GüzeL..

deercim benim ben seni banlı görmedim ya inan bu herseyden daha güzel:D
saolasın kardeşim benm

kanka selammmm...

boşver hack - mack hayat nasıl. bide artık hackhell'de hack dökümanları yasaklandı :D

eyvallah kardeşim senide hala bu azimle görmek güzel:)
valla çok feci koşuşturuyom kardeşim ist.a bile gelemedim inşallah yakın zamanda gelir hepinizi bir arada gormek isterim. sağolsun arada terteren kocaeliye gelince uğruyor bizim ofise düşerse yolunuz bekleriz yani buralarada;)

ihsan senı hep desteklerım hemde arkadan = )) sen ne dersen arkandayım : ))

hayat nasıl lem proje mroje kosturuyon heralde para kazanıon mu bari : ))

ihsan senı hep desteklerım hemde arkadan = )) sen ne dersen arkandayım : ))

hayat nasıl lem proje mroje kosturuyon heralde para kazanıon mu bari : ))

vay isacımm sen nerdesin ya:saskin ah ulan hersey güzelde sen hala arkamdasın ya aga tek sıkıntı bu:D aga 4. sayıyı çıkarıcaz hayırlısıyla ya yoluna girmeye başladı bişiler isa olum bu okulun biteceği yok gel sende kurtar kendini olum bak demedi deme okul bize gore deil:D

Benım okul bıtmıcek hacım sen bana ıs ayarla kopup geleim ben cok degısık dalgalara gırıom burda hanı sonum hayırlı gozukmuo adam olmaya baslamak lazım : )

kardeşim geLmiş.. ama hepiniz hayırsızsınız lam chief olsun sen oL =)
yinede baş tacısın ; (

kanka selammmm...

aşk gibisi varmı revo.. =)

aga sende bu potansiyel oldukça açmadık boru girmedik kanal kalmaz;) aga dur biraz işleri genişletelimde ben seni adam olacak her türlü kanala sokacam:) aga koparmayalım irtibatı harbiden özlemişim:aşk

Gєηco;3189845' Alıntı:
kardeşim geLmiş.. ama hepiniz hayırsızsınız lam chief olsun sen oL =)
yinede baş tacısın ; (

aşk gibisi varmı revo.. =)

amanında kimler gelmiş kardeşim valla ayıp ediyon yaa :( yeminle şu 6 ayımı görsen halime acırsın ya gencom benim ya yemin ederim işler biraz rahatlasın ole bişi yapcamki şu lafını zokcam bi yerine;)

aga sende bu potansiyel oldukça açmadık boru girmedik kanal kalmaz;) aga dur biraz işleri genişletelimde ben seni adam olacak her türlü kanala sokacam:) aga koparmayalım irtibatı harbiden özlemişim:aşk

amanında kimler gelmiş kardeşim valla ayıp ediyon yaa :( yeminle şu 6 ayımı görsen halime acırsın ya gencom benim ya yemin ederim işler biraz rahatlasın ole bişi yapcamki şu lafını zokcam bi yerine;)

şaka yapıom lam her zaman kalbimdesin işlerinin yogunluğunun farkındaım :)
inşallah daha iyi olucak ben buna eminim

Geri