Hackhell Hatim Organizasyonu / Ramazan Ayına Ait Programı

Dayi 22. cuzu okudum..morartabilirsin..
Yasini yarida birakmayalim, 23. cuzu de ben alayim ve Allahin izniyle okuyayim..

ya siz ne güzel insanlarsınız bravo sizi seviyorum

16.cüz okunmamış görünüyor...16.cüzü alıyorum.Hayırlı olsun...Allah kabul etsin.İnşalalh!

okumak istiyorsan alınmayan cüzleri zevkle buraya yazabilirim.

hatta verdim bile. :D

henüz alınmayanlar cüzler

16-18-19-21-23-24-25

:melek 16. cüzü bu akşam okuyacağım inşallah...değerlendirisenz sevinirm...yeşil kalmasın ..biraz yabancı gibi duruyorum ama alışırız. herşeyin birarada olmasıda güzel ne diyelm...:):goz:

20. cüzü de okudum innuendo. 21. cüzden devam edeyim. inşallah en kısa zamanda okurum.

yalnız arkadaşlar aldığımız cüzleri bir an önce okursak okunmayan cüzleri aramızda paylaşabiliriz. ramazanın bitmesine çok az bir zaman kaldı. şu hatimi bitirelim hayırlısıyla biran önce. Allah yardımcınız olsun.

Alınmayan 19. ve 24. Cüzler kaldı.
Cüzleri alan arkadaşlar artık bitti haberlerini bekliyoruz İnşaallah.

Arkadaslar cuzler okundu diye artik
haber verin malum bayram kapida, baslattigimiz bir isi yarida birakmayalim.
Okuyamadiysaniz soyleyin okuyacak birisini bulalim. Kizarttik, morartmadan olmaz!

Dayi 23. cuzu de okudum..

Müslüman aleminin Kadir gecesi mübarek olsun, 16.cüz okunmuştur...herşey gibi dualarımızı da paylaşıyoruz..

Allah razı olsun arkadaşlar renkler değiştirildi.
perşembe akşamına kadar bitirmemiz lazım alınmayan 2 cüz kaldı.
Alınıpta haberi gelmeyen 8 cüz mevcut.

boyle bi konu actıgın için allah razı olsun duaların kabul olsun

26. ve 27 cüzler bitirilmiştir. renkleri değişebilir..

evet arkadaşlar çok az zamanımız kaldı inşallah bitmeyen cüzlerde bitirildi mesajları ile tamamlanır. duamızı yaparız inşallah..

19.cüzü alıyorum...işler çok yoğun olduğu için zaman sorun oluyordu...Ama bir zaman bulup bu cüzü layıkı ile okuyacağım inşaallah...

Allah sizden razı olsun mükemmel bi organizasyon...

ne güzeL bir konu oLmuş..
Allah Razı oLsun..

30. cüzü de ben bitirdim arkadaşlar...Bu aralar iş değişikliği nedeniyle nete hiç giremiyorum...Ancak haber edebildim ....Malum oryantasyon olayları...Selam ve dua ile....

24. cüz bitmiştir

layıkı ile bitirirsek bu organizasyonu ileride tekrar bu gibi yada buna yakın organizasyonlar düzenlemeye devam etsek ne dersiniz arkadaşlar? bence ortak olarak hep birlikte bir şeyler yapmak ayrı bir keyif.
gerçi ramazan ayının o müthiş manevi motivasyonu ortadan kalkar ama bizler birbirimizi motive ederiz...

hatimimizin bitmesine çok az kalmış. ama sürede çok az. ha gayret arkadaşlar..Allah (c.c) hepinizden razı olsun inşallh..

Geri