Hackhell Hatim Organizasyonu / Ramazan Ayına Ait Programı

Hocam ne diyosa O Hemen morart o yazıyı dayı ..! Olacaklardan ben mesul deyilim yoksa (;

Allah cümlenizden Razı olsun bizim gibi Kuran okumaktan aciz kullarada Hatim duanızda yer verirseniz çok seviniriz.Gerçi dayı karşılıksız dua etmiyo ama :p

Hocam ne diyosa O Hemen morart o yazıyı dayı ..! Olacaklardan ben mesul deyilim yoksa (;

Allah cümlenizden Razı olsun bizim gibi Kuran okumaktan aciz kullarada Hatim duanızda yer verirseniz çok seviniriz.Gerçi dayı karşılıksız dua etmiyo ama :p

aaaa ufuk kardeşim ben sana karşılıksız dua ederim merak etme:victory Allah senden de razı olsun.

bu ne güzel bir hız böyle öğretmenim. allah senden razı olsun inşallah.. daha ben bir cüzu bitiremedim.

ibrahim kardeş maksat size gaz vermek ortamı kızıştırıyoum:) neyse ben cüz almaya ara veriyorum artık almayan eksik gedik kalırsa düzeltmeye çalışırız inşallah

5-6-7-8-9 ve 10. cüzler mor renk ile işaretlenebilir....ileriki günlerde yine katkım olacaktır bi iznillah...selam ve dua ile...

Görende beni mezarlıklarda para karşılığı yasin okuyanlardan sanacak yiğen :D
burda muhabbete son tanışma başlığına lütfen
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=319758

sevgili arkadaşlar , bizde 28. ve 29. cüzleri eşimle beraber okuduk.(onlar morarsın dayıcım) 26, 27. de kardeşim ve annemin yardımı ile okuyacağız inşallah. buradaki okuyabilen okuyamayan tüm müslüman kardeşlerimden allah(c.c) razı olsun.

14. cüzü de allahın izniyle bitirdim. rengini morartırsın. :D

20. cüz alınmadı sanırım onu da okuyalım inşallah bir an önce bitireceğiz. allah kabul etsin.

Vayyyy beee.Helal olsun bu forumda böyle bir uygulama olcagı hic aklima gelmemisti.Monitorümde bi sorun var sadece yesil ve yesilin tonlari gözüküyor onun icin hangi cüzün okunup okunmadigni bilemiyorum.Keske daha önce görseydim de bende bi cüz alsaydim.Okuyan ve ilgi gösteren büyün arkdaslardan Allah razi olsun.

okumak istiyorsan alınmayan cüzleri zevkle buraya yazabilirim.

hatta verdim bile. :D

henüz alınmayanlar cüzler

16-18-19-21-23-24-25

keşke bende okumayı bilseydimde okusaydım.allah sizden razı olsun elleriniz cennet kapısı açsın.

dayıcım şu okunanları morartta moralimiz yerine gelsin :)
bu organizsyondagörev alan yada almayan , burada bizimle beraber olan , gönülleri bizimle olan herkesin tüm günahları affolsun inşallah. hatim duasını bitirir bitirmez yapacakmıyız ?

dayıcım şu okunanları morartta moralimiz yerine gelsin :)
bu organizsyondagörev alan yada almayan , burada bizimle beraber olan , gönülleri bizimle olan herkesin tüm günahları affolsun inşallah. hatim duasını bitirir bitirmez yapacakmıyız ?

Morardı yiğen :goz:
Eğer kadir gecesine kadar bitirirsek o gece ekliyeceğiz İnşaallah duayı ama bitmez ise arefe akşamı ekleriz duasını İnşaallah.
photoshopc abi dua için fikir bekliyoruz senden msn den görüşürüz İnşaallah.

25, Cüzü Kızartırmısınız sayın dayko Annem okuyo benim yerime artık duayı hakettim sanırım(=

Dualar karşılıklı yiğen :biggrin

Emeği geçen herkese çok tşk.Allah razı olsun.Çok fazla katılım olmasada herkesteki heycan mutlu etti beni.Son durumu alabilirsek arkadaşım ona göre benimde katkım olsun isterim

Geri