utandım ya keşke bende okumayı bilseydimde bende okusaydım
çevrem bozuktu kimse ögretmedi ufakken camiye giderdik ordada hoca vurunca kızdım gitmedim ama
en kısa zamanda ögreneceğim
bu işin yaşı yok kardeşim. çocukken hep yaşadık onları.. şimdi daha esnek ve sevecen, anlayışlı hocalrımız var. sen gayet samimi ol ve başla bir yerden. göreceksin çok kolay olduğunu. ve eğer öğrenirsen birgün okumayı; kendine şiar edin en azından haftada bir kez yasin -amme-tebareke gibi surelerden sık sık oku , unutmamak için.öğrendikten sonra yeniden unutmamak için arada eline al oku... piştikten sonra zaten unutulmuyor ... kolay gelsin..
Kardeşim 18. cüzü sana yazdım ...
ℓσя∂;4527445' Alıntı:abi yeni gördüm kusura bakmayın bende 19 ve 20 yi alabilir miyim son onlar kalmıs ya daha fazla almak isterdim ama kalmamıs![]()
20. cüzü de almak istiyorum
emeği geçen herkesten ALLah razı oLsun madem öyLe bana da bi cüz verin hazır bu gece ibadet edicem,okuyuveriyim.. =)
Allah herkesten razı olsun bence böyle giderse bu yıl için 2 hatim indirilebilir
bu arada 24 ü daha okumadım talep olursa değişik kişiler okumak isterse verilebilir
2. de olmazsa tekrar alırım
8.ci cüz tamamdır eiffell..beni kızıla boya)) kalan olursa bakarız duruma diğerleri için..
~SiLenT ScЯeaM~;4528463' Alıntı:7. Cüz Bitmiştir.
Bizlere Böyle Güzel-Hayırlı Ortamlar Sunanlardan ve Tüm Katılanlardan Allah Razı Olsun.
Allah Kabul Etsin İnşaallah.
ℓσя∂;4530416' Alıntı:ßen 20.cüzüde niyet ettiqim için onuda bitirdim =)
inşallah 2.sindede okuruz![]()
15. cüz allahın izniyle bitti daha yeni 20. cüzü gördüm bazı arkadaşlar okumaya niyetlenmiş bitirmiş gerek görülürse ben tekrar okurum
21 Ağustos ta mubarek Ramazan ayına giriyoruz..İnşallah bu ilk hatmi o güne kadar bitirebilirsek Ramazan ayı için tekrar bir hatim daha paylaşırız...
Selam ve dua ile...