HackHell Hatim Organizasyonu [II]

Selamünaleyküm Değerli Gönüldaşlar

Kopuk Dadı kardeşimizi böyle güzel bir organizasyonu tertiplediği için öncelikle kutluyor ve Allah razı olsun diyorum.

Malumunuz hackhellde bulunduğumuz mesaiyi daha ziyade siyaset bölümünde harcadığımız için ancak kardeşimizin bir özel mesajıyla haberdar olabildim bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz hafta tatlı bir telaş içerisinde olduğumdan çağrısına dönemedim ancak fırsat buluyorum. İnşallah geç kalmamışımdır.

Organizasyona iştirak eden tüm mümin kardeşlerimi selamların en güzeliyle selamlar "ankebut suresini" okuyarak iştirak etmekten memnuniyet duyarım.

Allaha Emanet Olunuz...

Selamünaleyküm Değerli Gönüldaşlar

Kopuk Dadı kardeşimizi böyle güzel bir organizasyonu tertiplediği için öncelikle kutluyor ve Allah razı olsun diyorum.

Malumunuz hackhellde bulunduğumuz mesaiyi daha ziyade siyaset bölümünde harcadığımız için ancak kardeşimizin bir özel mesajıyla haberdar olabildim bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz hafta tatlı bir telaş içerisinde olduğumdan çağrısına dönemedim ancak fırsat buluyorum. İnşallah geç kalmamışımdır.

Organizasyona iştirak eden tüm mümin kardeşlerimi selamların en güzeliyle selamlar "ankebut suresini" okuyarak iştirak etmekten memnuniyet duyarım.

Allaha Emanet Olunuz...

Allah razı olsun abi..Rabbim daha tatlı günler göstersin inşallah

PompishkA Allah razı olsun ve kabul etsin

yasin suresi okunmuştur

herkesinkini Allah(cc) kabul eder işallah

ikinci bi dağılım sözkonusudur ..okumak isteyen arkadaşlar ilginizi bekliyoruz :melek

KEFH suresini alabilirim,eger açık olursa,olan yerleride okuyabılırım.
herkese tesekkurler,dualarınız kabul olur ıns

KEFH suresini alabilirim,eger açık olursa,olan yerleride okuyabılırım.
herkese tesekkurler,dualarınız kabul olur ıns

Allah razı olsun..yalnız kefh suresi alınmıştı siyah olan sureler alınmamış olanlar onlardan seçebilirsiniz :melek

ozaman kardeşim HUD ve HICR suresını alabilirim

Geri