http://www.biribizidurdursun.com/showthread.php?t=31449&page=656
arkadasla aynı anda yazdık kalp kalbe karsıymıs cok sasırdım walla ilginc yane..
arkadasla aynı anda yazdık kalp kalbe karsıymıs cok sasırdım walla ilginc yane..
tsubasa' Alıntı:walla bu konu başlığını ve içindekileri çok sevdim ,ben de bi kaç şey verem bari ...
olay Korku- Reimler bölümünde geçiyor.Psikopat-manyak adlı arkadaşımız ölü kadın resmi vermiş ,ve millet yorum yapmaya başlamış ,ondan sonra bi arkadaşımızdan şu böyle bir cevab alıyoruz :
![]()
daha sonra Lost 'da kendi izlenimlerini aktararak arkadaşa cevap veriyor
![]()
ve en son bomba da naser'den geliyor ...Olay korku'dan ve ölü kadın hakkında görüşlerden çıkmış Türk erkeğine bağlanmış durumda
![]()
walla normalde adult bölümünde de çok muhabbet geçiyor ama onları buraya taşımak istemiyorum ...
mvardar' Alıntı:yanlış biliosun o konuyu açmadan önce başka bi sebebten banlanıodu banalanacağı sırada konu açmış öle karışık bi olay oldu o sıra
sn. Totti' Alıntı:Dragon bisey daha sorcam. Mesela virus ve bocek taramasi yaptiktan sonra bulduklari virusler qurantine alinyor. Sorum su; ordakiler dosyalar sonra duzelyolarmi yoksa drek hepsini silmek lazm?
D R a g o n' Alıntı:Orada kalmasında bir sakınca yok dostum,yakalanan virüsler orada senin antivirüsünün askerleri tarafından karantina altına alınır ve oradan hiçbir yere kaçamadıkları gibi bu virüsler bir süre sonra bu askerler tarafından kurşuna dizilip hepsi yok edilirler...