HackheLL Hatıra Defteri

Bugün varız yarın yokuz. Yalan dünya işte. 1 dk sonramız belli değil. Bende burada bir anı olarak bir şeyler yazayım dedim. Biz gitsek bile yazdıklarımız kalır geride ; )

Tüm HackHeLL ailesinin her zaman bir arada olması dileklerimle..

Herkese iyi forumlar...

NE GÜNLERDİ be şimdi eski tadı yok ama yinede iyiyiz forum da :)

sting çok yerinde bir başlık..bugün varız yarınsa????
yıl 1999 .günde 3-5 saatimizi chate ayırdığımız zamanlar..superonline'de worldclup diye bi yer vardı.her üyeye küçük te olsa web sayfası ayrılmıştı.güzel bir grubumuz var.daha sanal ortamda dejenerasyon yok..o grupla istabul,ankara,antalya ve mersinde bir araya geldik.neyse her hafta bir üyenin sayfası "haftanın sayfası "seçiliyor.p.tesi benim sayfanın seçildiğini gördüm anasayfada.1 saat sonrada bizim gruptan kocaelinde yaşayan arkadaşın ölüm haberi geldi.bende hemen tüm sayfamı ona ayıracak düzenlemeyi yaptıım..
sen başlığı açınca aklıma geldi paylaşmak istedim...

ifrit ebene atliyim emi
salak herif seni
ne yapıyorsun kardeşim sen
ulan sen gidersen forumun namusu gider bir kerem
içimizde tek cenabet olmayan adam sensin
dur senle msn konusması yapalım ondan sonra

buna çok güldüm ifritin forumdan ayrılma mesajına aresin cevabı :)

dHipfR££z£ adlı üyenin açmış olduğu konu.bu konuyu açtığı gün banlandı :)

arkadaşlar bildiiniz gbi,forumda en fazla ayrımcılık olan bölümlerin başında gelior spor bölümü..
bnim önerim,mesela bn gs liysem: fb,bjk,ts bölümlerinden banlanayım orda mesaj yazamayayım!..bölece çatışma-kavga olmas!

e 60000 kişinin hangi takmlı olduunu bulmak zor olcak ama....herkes spor bölümünün mod una bildrisin takımını:bölece banlasın mod lar diğer bölümlerden...

bnden başlayabilirsiniz mesela!bn gS liim

yorumlarınızı bekliorm..

yanlış biliosun o konuyu açmadan önce başka bi sebebten banlanıodu banalanacağı sırada konu açmış öle karışık bi olay oldu o sıra

arkadasım bı baslık altında acmıssın bu konuyu yorumumuda yazdım yalnıs dusunuyosun..

tsubasa' Alıntı:
walla bu konu başlığını ve içindekileri çok sevdim ,ben de bi kaç şey verem bari ...
olay Korku- Reimler bölümünde geçiyor.Psikopat-manyak adlı arkadaşımız ölü kadın resmi vermiş ,ve millet yorum yapmaya başlamış ,ondan sonra bi arkadaşımızdan şu böyle bir cevab alıyoruz :

ilkcevap.JPG

daha sonra Lost 'da kendi izlenimlerini aktararak arkadaşa cevap veriyor

cevap2.JPG

ve en son bomba da naser'den geliyor ...Olay korku'dan ve ölü kadın hakkında görüşlerden çıkmış Türk erkeğine bağlanmış durumda
3.cevap.JPG

walla normalde adult bölümünde de çok muhabbet geçiyor ama onları buraya taşımak istemiyorum ...

Diğerleride Güzeldi Ama Bitirdin beni ya Yeminle Ağrı Girdi Karnıma Saat 5.30 Olmus Tobe Tobe ;) İyi SabaLar.

mvardar' Alıntı:
yanlış biliosun o konuyu açmadan önce başka bi sebebten banlanıodu banalanacağı sırada konu açmış öle karışık bi olay oldu o sıra

biliyom zaten başka sebebten banlandığını ben belirtmemişim

sn. Totti arkadaşımız D R a g o n' a sormuş

sn. Totti' Alıntı:
Dragon bisey daha sorcam. Mesela virus ve bocek taramasi yaptiktan sonra bulduklari virusler qurantine alinyor. Sorum su; ordakiler dosyalar sonra duzelyolarmi yoksa drek hepsini silmek lazm?

D R a g o n' un verdiği yanıta bakın;

D R a g o n' Alıntı:
Orada kalmasında bir sakınca yok dostum,yakalanan virüsler orada senin antivirüsünün askerleri tarafından karantina altına alınır ve oradan hiçbir yere kaçamadıkları gibi bu virüsler bir süre sonra bu askerler tarafından kurşuna dizilip hepsi yok edilirler...

ehuehue :D

Geri