hackhell hakkında önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gencfbb

New member
Reaction score
0
sayın mod arklar ben vista kullanıcısıyım ve windows defender trojan ; agent fa adı altında bir trojen buldu bu trojan güvenlik ilkelerini atlatmak için kullanılıyormuş şimdi diyeceksiniz ki bizimle ilgisi ne bu trojan hackhell girdiğim için bulaşmış öle diyor windows defender kaspersky bu trojanı bulamadı açıkçası şimdi birazda şaşkınım bu güne kadar böyle birşey olmamıştı hackhell da karalamak aklıma bile gelmezken bu nasıl oluyor onu anlayabilmiş değilim bu konuda bilgilerinizi bekliyorum

ben 3 yıldır giriyorum hiç başıma böyle bir şey gelmedi gelenide görmedim senin dediğin trojen başka bi siteden gelmiştir yada indirdiğin bi dosyadan gelmiştir

ben 3 yıldır giriyorum hiç başıma böyle bir şey gelmedi gelenide görmedim senin dediğin trojen başka bi siteden gelmiştir yada indirdiğin bi dosyadan gelmiştir

bende 2007 aralıktan beri giriyorum hackhelle bügüne kadar benimde başıma gelmemişti aslında bende inanmıyorum hackhellden bulaştığına ama yinede bir sormak istedim arkadaşlara

hackhell'den size böyle bir Trojan-Spy'ın bulaşması imkansız ama indirdiğiniz bir dosyanın içinden çıkmış ise onu bilemeyiz..
kaspersky bu trojanı tanıyabiliyor sisteminizi taratıp bir an önce temizlemeni tavsiye ediyorum bu trojanı çünki bu trojan nette gezinirken sitelerde kullandıgın kullanıcı adı ve şifreleri çalıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri