Hackhell girls hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beni pek bağlamaz atışmalar şunlar bunlar hatta bazen zevkli oluyor gülüyorduk falan..:eek:
sadece maydanozun gidiyorum demesine çok üzüldüm ve şunuda ekliyorum açılmaması gereken bi konuydu (benim sahsi fikrim)
iyi forumlar arkadaşlar.........

ben de gidiyom yaww bana veda yok :(

:( :(:(

ya yapmayın sep abı maydonoz abla lütfen ya bu şekilde açıklamalar yapıp bizi daha üzmeyin lütfen yaa sizin gibi insanlar gider mi lütfen bunların şaka olduğunu soleyin .... yaa

olmm üzülecekk bişey yokki sevinmeniz lazım.Biz nişanlandık artık aile olmak için az kaldı.Düşündüğümüzden de az zaman kaldı.Bu yüzden ayrılıyoruz.Ev tutucaz,eeşyalar yerleşecek düğün hazırlıkları.Zaten bu sene sonunda ayrılacaktık.Sadece biraz daha öne aldık...

SEPTAGH' Alıntı:
olmm üzülecekk bişey yokki sevinmeniz lazım.Biz nişanlandık artık aile olmak için az kaldı.Düşündüğümüzden de az zaman kaldı.Bu yüzden ayrılıyoruz.Ev tutucaz,eeşyalar yerleşecek düğün hazırlıkları.Zaten bu sene sonunda ayrılacaktık.Sadece biraz daha öne aldık...

yaws evlenıyorsunuz diye ayrılmanız mı lazım kı hemde nıye ya yokmu kardesım burda evlı hh cı walla evlenenlerın ayrılmak zorunda dıye bır kural varsa ben sımdıden ayrılayım daha cok baglnamadan yane ...

allah hayırlı eylesın evlılıgınızı abıcımde barı bu aralar düğün hazılığı felan derken yoğun olacaksınız evlenene kadar :) bıraz yogun olmasada aramızda olsanız barı ya olurmu ? bole şey birden çıkmak sebep biz evleniyoruz . walla ben sizin ayrılmanızı hiç bi şekilde desteklemiyorum.

inanki olmuyo kardeş burda bi sorumluluğumuz var. ve bunu en iyi şekilde yapmaız gerekiyor.Bize güvnerek modluk verildi.Ama düğün telaşından bu sorumluluğumuzu yerine getiremeyiz ..Tam olarak isteklere cevap veremeyiz.En iyisi bu olacak.

SEPTAGH' Alıntı:
inanki olmuyo kardeş burda bi sorumluluğumuz var. ve bunu en iyi şekilde yapmaız gerekiyor.Bize güvnerek modluk verildi.Ama düğün telaşından bu sorumluluğumuzu yerine getiremeyiz ..Tam olarak isteklere cevap veremeyiz.En iyisi bu olacak.

abi walla öle diyorsanız öledir benim de size karşı böle tepki gösterdiğime kusura bakmayın walla . sizi seviyordum bea :) ... ıkınızınde ne kadar iyi insanlar oldgunu bılıyordum .. ( sep aman yanlıs anlama sizi seviyorum derken moydonoz ablayıda kattım ama abla olarak cok ıyı bır ınsan ..)

ya bari msn adresleriniz felan varsa onları alsam pmden belki son kez konusuruz ama hakkınızı helal edin ikinizde .

2 dk da ne olms burası ya...

hayırlı olsun ikinize de,
umarım ömrünüzün sonuna kadar sağlıklı ve huzurlu bi şekilde yaşarsınız.
ayrılmasaydınız siteden daha iyiydi ama öyle gerekiyosa söyliycek bişey yok tabi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri