Hackhell Girls Bölümü Yetki Talebi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
meltem ın dusuncesı benım ıcın cok onemlı sımdılık notr yanlıs anlama yapamayacagından degıl layıkıyla ustesınden gelecegınden forumdakı herkes gıbı bende emınım ama bolum mod u olarak meltemı beklıcem kusura bakma lutfen
hakkında hayırlısı

sahranilin artı verecegini bildiğim için ve o bölümle yeterince ilgilisin o yuzden +

benim haberim vardı:aşkkonuşmuştuk+:aşk

Bence Meltem'in anne olmasından dolayı O'na yardım edecek birinin bulunması gerekir diye düşünüyorum.. Ve bölümün bence iyice bi eldende geçmesi lazım.. Bu kişide bence sen olabilirsin.. Uygundur.. Olumlu...

ya allah aşkına ibo bölümümde elden geçecek neresi var ya beni delirtme.gel sen temizle ben beceremiyorsam.napıyım herkesin konusunu kapatıyım mı bunlar ayıp konuşulmaz die.o zamanda ne var da konumda kapattın die tepeme çıkacaklar.beğenmiyorsan modluğumu bırakırım ya nolcak.iice elden geçmesi gerekiyormuş.kırdın beni git başımdan.nere açsın bu üyeler bu konuları.uygun yer yok,bende aşırıya kaçmadıkça dokunmuyorum napıyım yani,soğutuyummu milleti siteden kapata kapata konularını.

Gençlerin önünü açmak lazım. Yeni yüzleri görmek daha güzel olur diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı.

benim haberim vardı:aşkkonuşmuştuk+:aşk

ya allah aşkına ibo bölümümde elden geçecek neresi var ya beni delirtme.gel sen temizle ben beceremiyorsam.napıyım herkesin konusunu kapatıyım mı bunlar ayıp konuşulmaz die.o zamanda ne var da konumda kapattın die tepeme çıkacaklar.beğenmiyorsan modluğumu bırakırım ya nolcak.iice elden geçmesi gerekiyormuş.kırdın beni git başımdan.nere açsın bu üyeler bu konuları.uygun yer yok,bende aşırıya kaçmadıkça dokunmuyorum napıyım yani,soğutuyummu milleti siteden kapata kapata konularını.

Bana niye yükleniyorsun kötü birşeymi söyledim.. Bananee İstediğin şeyi yap... Git başkalarıyla uğraş.. Umurumda Değil...

HH girls bölümünü bi kızdan başkası yönetmiycek de ben mi yönetcem:D
hayırlı olsun.. ++++

Bölümle ilgileneceğine eminim + SAHRANİL de olumlu konuşmuş + Kişilik olarak ta iyi birisin.. (En azından ben öyle düşünüyorum :p)

Mod istemiş... Bize de + vermek düşer...

Bölüm yeterince düzenli..
Bu görev paylaşımıyla daha da güzelleşeceğine ve zenginleşeceğine eminim..

Kırmızıkız zaten sevilen başarılı bir mod.. Hayırlı olsun. Başarılar dilerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri