HackHell Geccecileri Napıyor bakiim ;)

slm gececiler bu gece bende burdayım n kadar tanınmasakta zamanla oda olur insallh herkese saygılar ark abi saolsın ya bu gece cok sinirliydim ama suan sayende iyiyim

sol elimle kafamı tutuyom, yorgunluktan düşüyoda :D

gecenin bu saatlerinde kafadan baska seyler tutulmuya be dostum bende kafamı tutuyomda

Yatağınız yokmu ya çekin pcnin yanına veya açın laptopu hafif uyuyun radyomuzu açın öle gidin :D

sOrUnLu' Alıntı:
Yatağınız yokmu ya çekin pcnin yanına veya açın laptopu hafif uyuyun radyomuzu açın öle gidin :D

ABIM VALLA BEN YATIYORUM RADYOYU ACIK UYUMAYI ISTERIM AMA BABAM UYANINCA RADYOYU DEGIL SANTRALI-BAZ ISTASYONUNU NE KADAR UZUN DIREKLER VARSA BANA VERİR :D

İYİ GECELER O ŞİMDİ GARSON :p

sOrUnLu' Alıntı:
He sen ne işte çalışıyorsun bu arada ?

ABI PARDON YA YENI GELDIM ISTEN GARSONUM ABI KAYSERININ EN MUTHIS YERINDE ;) HERKESI BEKLERIM

EVET ARKADASLAR MESAI BASLADI NE YAPILIYOR BAKALIM

gece gece takılıyorum yarın sabah kpss var vakit geçiyor işte, bu gün (02.07.05) ilk genel yeteneğe girdi. (kpss memur sınavı, personel alıyorlar) bir soru vardı bomba "hangisi abdülhamit'in tahtan indirilme sebebi" diye, yaw hadi ben bilirim belki ama o sınava herkes giriyor, memur alacağın adam abdülahimiti bilse ne olur bilmese ne olur, ha bürokrasi abdülhamiti tanımıyoz die böyleyse eywallah,,, yatıyım uyuyayım artık ne diim :)

saat 01:25 sıcaktan ölüyorum cola bi rahatlatmıyo karların içinde yatmak istiyorum :)

iyi sabahlar kendinize iyi bakim erkenciyim bugün :)

vallah yarın sabanca gölüne gitcegiz için suan bu sıcaklara katlanıyom sago dinleyim sigara içiyom sabhlicaz arkadaslada.....sorunlu sen nyapıyon ya dostum

haha durun yau ne oluyo saat su anda 05:09 ve sicaklik 42 derece nem %56 benim ölmem lazim demek ki :)

muhahah millet yanıo a.q gawur a*ı gibi sıcaq bea hava :D:D

Geri