HackHell Geccecileri Napıyor bakiim ;)

se7en msn ile birlikte radyomuza girsen ne güzel olur değil mi ? ;) Hadi bekliyorum... Bende djliğe dvm ediyorum hadi kopalımmm :)

saat 02:55 naptığımı bende bilmiyorum :p

sorunlu yerli yabancı paso rap çalıyor onu dinleyip bi taraftan söyleniyorum:p

haha logan helal :) istek alırız radyo başlığından istek yapabilirsin ;)

muhaha ne yapcam a.q formda taqılıom hea bide Sorunlunun teqini dinliom :D:D

sarkılar guzel sabaha kadar dance dance dance bura hackhell fm :d

Ehae bu başlık unutuldu radyo olunca :D melih ben de kafa dinliyorum kaç saattir yayın yaptım

Yaw Sorunlu Abi Ne Zaman Kalkiyorsun Gozunu Sevem Bi Boyle Bilgisayarin Basinda Kac Saat Duruyorsun Demiyecem Kac Saat Kalkiyorsun Diyecem
Abim Yazik Valla Kendine :)

sorunlunun sorunları war neapsın çocuk :)

Hehehe Abi Valla Bu Kadar Otursaydim Bilgisayar Basinda Cocugum Olurdu

Sanal Cocuk Alemin En Sanali Zuhaha :):)

ehaeh melih ben hergün minumum 3 4 saat gezerim ki bunu yapamayanlar var. Bu bana yetiyorda artıyor. bilgisayar işi sevda işi bırakmak kolay olsaydı çok tan bırakırdım.

Abim Valla Ise Girmeden Once 21 Saatte Biraktigimi Biliyorum Hic Kalkmadan Ama Haklisin Valla Birakamiyor Insan Belli Bir Sure Sonra
Sana Yeminle Soyluyorum Işteyken Aksam Olsada Bilgisayarin Basina Gecsem Diyorum
En Kisa Zamanda Bence Biraz Daha Azalt Abi Ben Cok Fazla Duruyordum Simdi Goremez Oldum Babamgilede Soylemiyorum Gozumun Bozuldugunu
Aman Kendinize Dikkat Edin!!!

sOrUnLu' Alıntı:
ehaeh melih ben hergün minumum 3 4 saat gezerim ki bunu yapamayanlar var. Bu bana yetiyorda artıyor. bilgisayar işi sevda işi bırakmak kolay olsaydı çok tan bırakırdım.

Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum . pi. emrah geldi aklıma vede şarkısı .
Sen öyle manalı yazmışsınki .

EvEt evden dialla giriyorum daha teknoloji uğramadı bizim memlekete .
:D

Ehaeh Leke sana helal olsun kardeşim dialle kasıyon :D Valla bilirim o ağrıları bu arada şarkı uymuş :)

bende in cinn hikayeleri okyrm ışıkları kapattım biras tırsim

Haha ne oluyo bakim burda fiskos varmis haberimis yok :)

Geri