HackHell Geccecileri Napıyor bakiim ;)

eve saat 01:37 haLen hackheLLde yazı yazmakla ugraşıyorum.. Zamanın nasıl aktıgı biLe beLLi değil a.q :D gecceciler durgunsunuz bakıyorummmm

calısıyoruz abıcım bu nası bır soru
hepımız ıcın calısıyoruz
daha ıyı yarınlar ıcın refah bır turkıye ıcın calısıyoruz
lan sıyasettı olcak adammısım ama calma cırpma huyum yok o yuzden olamam

kady' Alıntı:
calısıyoruz abıcım bu nası bır soru
hepımız ıcın calısıyoruz
daha ıyı yarınlar ıcın refah bır turkıye ıcın calısıyoruz
lan sıyasettı olcak adammısım ama calma cırpma huyum yok o yuzden olamam

oke ben çalıp çırpim kady sen konuş auhauha
zate bilion şurada 10 yıl war :D sonrası malum

Lem Birde Ben Baslamiyim Beaa Ben Banlanacam Simdi :) Evet Arkadaslar Ne Yapiyoruz

Ben Yilmaz Erdogan Siirleri Dinliyorum

hackhell radyo dinliyomm

Seven o game senidemi sardı ya ben 2 gün durdum dayanamayacaktım çıktım kendimi kurtardım :D Şu an bizim radyoyu dinliyorum..

vaayyy seans açılmış haa:)
bende arkadaşın bitirme ödevi için çeviri yapıyorum çıldırmak üzereyim:(

Simdi yeni birsey buldum kolumu boyuyorum ispirtolu kalemleee canim sıkıldii napayimm yaa :D

The cakan's' Alıntı:
Simdi yeni birsey buldum kolumu boyuyorum ispirtolu kalemleee canim sıkıldii napayimm yaa :D

ZUHAHAA BENDE BABAMGILIN UYANMAMASI ICIN EKRAN KLAVYESINI KULLANIYORUM LEN DISARDA ITLER MI ITISIYOR NE YAPIYOR SUREKLI HAVLIYORLAR BU ITLER UYANDIRIRSA BIZIMKILERI ERKEK OLANLARIN ZIKLERINI KOPARTACAM :D :D :D

Radyo'ya geçtim beyler bu gece dinleyin radyoyu kırarım sizi :D Hadi radyoya Dj sOrUnLu

Ben Yatiyorum Millet Yarin Patron Masanin Altina Cekmesin Beni Zaten Bugun 10 Dakika Gec Kaldim Diye Dagitacakti Beni

sOrUnLu' Alıntı:
Seven o game senidemi sardı ya ben 2 gün durdum dayanamayacaktım çıktım kendimi kurtardım :D Şu an bizim radyoyu dinliyorum..

Sorunlu uzun zamandır oynuyorum tüm kayıtlarımı sildim su an evren 6 nick Hackhell. Sıralamada 15. im kurduğum ittifak Akha sıralamada su an 2. ama yarın 1. olacak anla artık yani

Bu arada melihim ismim Şahan

evet ben sorunlu kardesimi dinliyorum ve yararliekleye bileceğim seyler ariyorumm

walla şuan msn den konuşuyom ama şimdi çıkıp biraz tv seyretcem ama 1 saat soora burdayım beni biliyonuz gecelerin adamı:D:D

off ooff uyuyamıom ben nie yaa...

ben radyo dinliyodum ve birasda sızarım sabah erken kalktım:D hadi ii gclr

ben walla bi photoshop döküman war elimde onu bitirmeye çalışıorum...
aslında kendim yaptığım için bu zımbırtıyı biras anlatmakta zorlanıorum...
acaba şöle desem yeni bilen bilenem anlar mı diye kara kara düşünüyorum :D

Geri