HackHeLL Görev Başvurusu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
msj sayısı önemli deilki bence şimdi baslayam her konuya paylasım için saol yazaman sabah hh de en fazla msj sayısı bende olur tsk önemli olan salam yaralı konu vermiş olmasıdır +1

blackwolf' Alıntı:
msj sayısı önemli deilki bence şimdi baslayam her konuya paylasım için saol yazaman sabah hh de en fazla msj sayısı bende olur tsk önemli olan salam yaralı konu vermiş olmasıdır +1

güzel bi düşünce katılıyorum sana teşk ler kardeşim

yakısır kankama +111111
;)

BEN + VERMİYOM REKLAMCI ADAM:d:
hep destek tam destek kartal gol gol gol kartal gol gol gol:p
tmm uzatmayım +1903 veriyom:D:D

kanki tamamdır :) .. +1 owner dende izin cıktı :)

+1 oybirliğiyle bi yere a mod olmakta çok muhteşem bi duygu olsa gerek

MAJESTE' Alıntı:
Sevgili hackhell ailesi uzun süredir bildiğiniz üzere hackhell ailesinin bir üyesiyim burda çok şey öğrendim çok şey paylaştım ve paylaşmayada devam ediyorum. Gerek forumda olsun gerek forum dışında bu güne kadar HH için En iyisini vermeye çalıştım.Bu güne kadar Bilindiği gibi forum dışında küçük de olsa bir görevim var ve en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyorum fakat Muhasebeci olduğumdan dolayı işletme bölümü ilgimi çekiyor ve ordaki arkadaşlarımıza gerek pm de gerekse msn me ekleyerek yardımcı olmaya çalıştım. Mart ayı sebebi ile işlerimden dolayı zaman bulamadığım için başvuru yapma gereği duymadım açıkçası ama şu an yeterince zamanım ve bilgim mevcut olduğu için İşletme bölümü Asistan Mod Adayıyım Görüşleriniz için Şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.:hhman:

Pek fazla tanımama rağmen adaylığını koyduğuna göre bunun altından kalkabilecek gibi görünüyorsun. Hakkında hayırlı olsun dostum
+ 1

crazyboy_9999' Alıntı:
+1 oybirliğiyle bi yere a mod olmakta çok muhteşem bi duygu olsa gerek

gerçekten mutlu olmamak elde değil görüşler baya güzel oldu saolsunlar:hhman:

hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza ;)

şimdi ortağım polariz de yazmadan duramaz konuya açık bırakayım bari =P

Dark_Angel' Alıntı:
hayırlı olsun kardeşim hoşgeldin aramıza ;)

şimdi ortağım polariz de yazmadan duramaz konuya açık bırakayım bari =P

Teşk ederim kardeşim Hoş Buldum ;) Görüşlerini paylaşan arkadaşlarımıza bana layık gördükleri bu görev için öncelikle teşk lerimi şükranla sunarım Solariz kardeşime gelince bi zahmet teşrif etde kapansın konu :cool:

Biri Bizi Durdursun:hhman:

yok yok gelir şimdi benim kardeşim :) ağar abiler sonradan gelirler:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri