HackHeLL Görev Başvurusu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cree' Alıntı:
Bizlere Hayırlı Olsun demek kalmış Sadece Dark da onay veridkden sonra +1 kardeş işallah olursun..!
bu arada meslekdaşız majeste ben muhasebeciyim ..!;)

teşk ler güzel meslektaşmışız irtibata geçeriz kardeşim

ne anlarsın sen modluktan :)

+1 :) aramıza bekliyorzu.

bence hakettiğin bi bölüm hayırlısı olsun +1

yakışır toprağım senden alasını aramasınla zaten kendine güvenin yeter+1 de benden

AOZLEM' Alıntı:
yakışır toprağım senden alasını aramasınla zaten kendine güvenin yeter+1 de benden

aa özlem merhaba arkadaşım şimdi arkadaşlar özlem aramıza yeni katılmış biarkadaşımız oda işletme konusunda pm den ve en sonunda msn den yardım ettiğim bi üyemiz forumda da işletme bölümünde de yardımlarına paylaşımlarına ihtiyaç duyacağımız bi kardeşimiz teşk ederim ilgine özlemcim:cool:

kanka doğru ve geç verilmiş bir karar

+1 hyrlısı olsun

Yürü be abim benim :) yaki$ir sana ..bendende tam destek :mutlu: Yaparsin sen ..hemde güzeL yaparsin :)

SiVaSLiM' Alıntı:
Yürü be abim benim :) yaki$ir sana ..bendende tam destek :mutlu: Yaparsin sen ..hemde güzeL yaparsin :)

allh seni emi nikini değişmiş bide utanmadan eski nikini al buda iyi ama orda baya mesajların vardı bide forum a gel artık uyus :p

Sifresini unuttum onun ..bu nick iyi ya ..essah nickim :D ..
Mesaj sayisi problem degiL ..yazdikca cogaLir :mutlu:

Bence hiç gerek yok kesinlikle destek yok benden...

şaka be kanki valla senden başka o bölümün üstesinden gelebilicek göremiyom paylaşımlarda süper hadi hayırlı olsun +1111:)

bence hak edıyorsun super olur benden de +1....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri