HackheLL FootBaLL Tycoon [Online Manager Game]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Herkese TebrikLer Oyunda Son 10 Sıradaki ArkadaşLar ÇıkartıLmışLar YerLerine Hazırda BekLemekte OLan ArkadaşLar EkLenmişLerdir Yeni Sezonda Tüm TakımLarımıza BaşarıLar :)

sonuncuyu 4-3 yendim :hhmanD
17 maçta 48 puan fena değil sanırım :goz:

bikaç bin grup yükseldim :) 5122 den 3857 ye :):)
ayrıca 250 bin ytl ödül aldım 1. olduğum için onu da 2 adama harcadım transferde
1. Tatil Haftası (Sezon Başlangıcı) 09:50:57 Yeni Giriş Johan Cruyff (32 Yaş) Bonservis ücreti 60.000 YTL.
1. Tatil Haftası (Sezon Başlangıcı) 09:44:36 Yeni Giriş Oğuz Çetin (30 Yaş) Bonservis ücreti 77.777 YTL.
güçleri 70 civarı :saskin
137.777 ytl bastım bunlara :saskin

2gv7zvt.jpg

yavrum benim 800lük takım yaparmış :D

bugünkü ilk maçımı 2-1 kazandım ligimde iki tane fener var biri 5-0 diğeri 4-0 kazandı bunlardan çekeceğim var bu sezon gibi görünüyor hadi hayırlısı :)

benim kastıgım 2 acc. var biri 3-4 yendi biri 1-5 yendi :D

yarın kendi sahamda maç yapmaya başlayacağım ilk 4 hafta deplasmandaydım :) sonraki 8 hafta kendi sahamda son 5 maç yine deplasmandayım bu nasıl bir fikstürse artık :)
tabi ki yarınki maç öncesi 4. Lig Haftası 15:51:58 "Büyük Tribün" (5.000 kişi) kapasitedeki yeni stadyumunuz 200.000 YTL maliyet ile inşa edildi. parayı bitirdim :):)

Takıma bakmamı$tım iLk hafta yeniLmi$tim $imdi 3 maçımıda kazandım =) 3-1 kazanmı$ım en son =) Gebze zirveye doğru =P

ÖNEMLİ!!! ARKADAŞLAR BANA KULAK VERİN
yabancı sözler kullanma sevdamız burada da bir Türkçe öğretmen adayı olarak beni oldukça üzdü
nedenini açıklayayım
F.C kısaltması yabancı futbol takımlarında kullanılan football clup anlamında bir kısaltma
fakat S.K ise spor klübü yani bu kısaltmanın TÜRKÇE'dekarşılığı varken neden yabancı dile yansıyoruz anlamadım
hassasiyet gösterenlerin takımlarındaki F.C kısaltması yerine S.K kullanmalarını rica ediyorum
[/QUOTE]

BU CÜMLELERE DAHA NE EKLENEBİLİR BİLMİYORUM ANCAK TÜRKÇEYE GÖSTERİLEN BU İLGİYE MİNNETTAR OLDUĞUMU ÜSTÜNE BASTIRA BASTIRA BELİRTEYİM. TEŞEKKÜR EDERİM. OYUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

257d7w1.jpg

ilk 2 haftada yaşadığım acemilikten kaynaklanan hatalardan sonra oluşan puan tablosu=)

sen yine 2 maçla atlatmışsın mehmet ben ise
Amatör Lig, Grup 5.122 1 17 16 0 1 54:19 35 48
Mahalli Lig 10 8 2 3 3 12:16 -4 9
mahalli ligde dağılmıştım :) ama sonraki maçlarımda sadece tek yenilgi aldım :goz:

2cgj21y.jpg

bugünkü maçtan sonra oluşan puan tablom umarım beğenirsiniz=)

Takımım Borca girdi .. Kazandıkça ödücem :D

arkadaşlar eğer para sorununuz varsa kendi uyguladığım bir yöntemi anlatmak isterim fakat bunu için 2 gun cıvarındakı puanınızdan vazgecmenız gerek once futbolcu buldan bulduğunuz genç yetenek (orta saha olursa daha iyi olur) aynı sekılde bunu puan bosa gıtmesın dıe dusunursenız transfer borsasından 17-18 yaslarında yıldızı olan**** bir gencı bulup 50 cıvarlarında bıreysel antreman dayıcaksınız 35-40 cıvarında doğru antremandan sonra elınıde 75ustu 17-18 yasında bır futbolcu oluyor ıster kullanın ıster 350.000dolar cıvarında satın suanda elımde boyle 5 futbolcu var bı tane sattım satış için yenı bıtane yetıstırıoum doğru antreman cesıtlerınıde oyuncunuzun mevkısıne gore ozellıklerın yanındakı renklere bakıp eksık ozellıklerını bıreysel antreman yardım butonundan bakıp(orta saha için genelde sut -hucum ve strateji) eğitimlerini veriorsunuz işte size kucuk bı servet=)))

Merhaba Menajer,
şu anda Veri tabanından mevcut maçların durumu konusunda bilgiler yükleniyor. Bu bilgi yüklemesinin amacı "Yedek Veri" olarak şu ana kadar yaptığınız her aksiyonun kayıt edilmesi ve kaybolmamasıdır. Bu "Yedek Veri" maçtan birkaç dakika önce ve yine maçtan birkaç dakika sonra yapılır ve yaklaşık 10 dakika sürer. Bu süre içerisinde takımınızla ilgili herhangi bir aksiyonda bulunmak maalesef mümkün değildir. İyi Eğlenceler!

Geri